06 / 05 / 2024

Sivas hanımlar Kültür merkezi

Sivas hanımlar Kültür merkezi

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 Memur personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 47 memur personel alımı yapma kararı almıştır. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacaktır ve KPSS puanı da değerlendirilecektir. Belirli şartlar ve kanun kapsamında yapılacak olan alımların detayları haberde...

Kültür ve Turizm Bakanlığı çok sayıda personel alacak! KPSS şartı yok!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı açıklandı. Bakanlık bünyesine alımlar ön lisans ve lisans mezunu olarak belirlenirken, başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmayacak.

KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları başladı! En az lise mezunu! Kültür ve Turizm Bakanlığı peş peşe açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları yapacağını duyurdu. En az liser mezunu olmak üzere toplamda 216 kişi alınacak. Hemen bakın! işte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlandı ve detaylar belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 355 personel alınacağı açıklandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Sivas hanımlar Kültür merkezi Haberi

Sivas hanımlar Kültür merkezi

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’nde inşa edilecek Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti. 3 milyon TL'ye mal olacak projenin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ahmet Turan Gazi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Gazı Mahallesi'nin bir süredir heyecanla beklediği projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Aydın,"Ahmet Turan Gazi Mahallemize başlatmış olduğumuz kadınlar kültür merkezi ve gençlik merkezi projemizin yapım aşamasını yerinde inceledik. Bu bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağız. Kültür merkezi içerisinde kadınlarımızın ve geçlerimizin kullanacağı çok amaçlı solanlarımız, fitness salonları ve derslikler var. Burada hanımların meslek öğrenme imkanı olacak. Hanımlar isterlerse kendi evlerinde, isterlerse de burada ürettikleri ürünler ile ev ekonomisine katkı sağlamış olacak. Çok fonksiyonlu bir kültür merkezi oldu. Bugüne kadar yaptıklarımızın...