04 / 05 / 2024

sivas kangal toki evleri fiyat

sivas kangal toki evleri fiyat

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Kangal 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplamda kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Kangal 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle 2. Etap orta gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Sivas Kangal Belediyesi'nden 9.1 milyon TL'ye satılık 50 gayrimenkul!

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Kangal ilçesi, Hamal, Gürsel ve Reşadiye mahallelerinde yer alan 50 gayrimenkulü 9 milyon 104 bin 396 TL'ye satıyor...

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihleri!

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Sivas Koyulhisar TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Koyulhisar TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 352 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sivas Kangal'da 96 konut sahiplerine teslim edildi!

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Sivas Muammer Kangal Konağı restore edildi!

Sivas'taki geleneksel Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Muammer Kangal Konağı, Sivas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla restore edildi.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başlıyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Sivas Kangal'a polis merkezi binası yapılacak!

Sivas Kangal Belediyesi tarafından ilçeye polis merkezi amirliği hizmet binası inşa edilecek. İlçeye kazandırılacak olan Kangal Polis Merkez Amirliği binası için protokol imzalandı.

Sivas Kangal'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Sivas İli, Kangal İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sivas Zara TOKİ 1. Etap'ın yüzde 80'i tamam!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Sivas Zara Belediyesi tarafından hayata geçirilen 78 konut ve bir iş merkezinden oluşan birinci etap toplu konut çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı.

sivas kangal toki evleri fiyat Haberi

sivas kangal toki evleri fiyat

Sivas'ın Kangal Belediyesi, TOKİ ile yaptığı anlaşma kapsamında ilçede inşa edilen 96 konutu sahiplerine teslim etti.  Haber 24'te yer alan habere göre; Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, 2019-2023 döneminde ilçede hem istihdam sağlayacakları hem de konut sahibi yapacakları projeyi anlattı.

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, konut edindirme kapsamında TOKİ’nin yanı sıra belediye olarak da 385 kişiyi ev sahibi yaptıklarını açıkladı. Öztürk, "Toplu konut alanında yapmış olduğumuz çalışmalar TOKİ belediye işbirliği ile birlikte 96 tane 2+1 konut ticarethane ibadethane ve çocuk oyun park alanları olarak bunları yapıp halkımızın hizmetine verdik. Orada insanlarımız huzurlu bir şekilde hayatlarını idame ettiriyorlar. Diğer taraftan 500 Evler diye ilçemizde tabir edilen ve 3+1 Enerji Bakanlığından belediyemize kazandırdığımız bölgede yaklaşık 385 konut vardı. Bunları yaklaşık 408 bin metrekarelik...