06 / 05 / 2024

sivas kayak simülasyon merkezi projesi

sivas kayak simülasyon merkezi projesi

Kentte sportif faaliyetlere yönelik yeni projelere imza atan Sivas İl Özel İdaresi, kayak sporunun bilinçli olarak yapılabilmesi amacıyla kayak simülasyon merkezinin çalışmalarına başladı.

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

EA'den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Popüler simülasyon oyunu The Sims 4 tüm platformlarda ücretsiz. Sims 5'in geliştirilmekte olduğu bildiriliyor.

Ehliyet alacaklar dikkat: Resmi Gazete’de yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre ehliyet eğitimi alacakları yeni bir eğitim süreci bekliyor. Sürücülere emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yeni eğitimde sertifika ayrımı yapılmayacak. Sürücü adayları artık emniyet kemeri simülasyon eğitimi almak zorundalar.

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Sivas'a kayak simülasyon merkezi geliyor!

Kentte sportif faaliyetlere yönelik yeni projelere imza atan Sivas İl Özel İdaresi, kayak sporunun bilinçli olarak yapılabilmesi amacıyla kayak simülasyon merkezinin çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO 2016 Antalya’ya katılacak!

EXPO 2016 Antalya’da Hatay rüzgarı esecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi, 13 uygarlığa ve 3 semavi dine ev sahipliği yapmış, kültürü, tarihi ve doğasıyla bir dünya şehri olan Hatay’ı tanıtmak için simülasyon teknolojisini kullanacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 15 ilin gürültü haritasını çıkaracak!

Yerleşim Alanlarının Stratejik Gürültü Haritalarının Hazırlanması Projesi kapsamında, 15 ilin gürültü haritası hazırlanacak ve Türkiye'de ilk kez gürültü simülasyon modeli oluşturulacak. Projenin açılış toplantısı, Rixos Otel'de gerçekleştirildi.

Airbus İstanbul'a iniş izni istiyor!

Dev havacılık şirketi Airbus, İstanbul’da yapımı süren 3. havalimanında bakım - onarım yapmak, simülasyon ve pilot eğitim merkezi kurmak için 20 bin metrekare yer istedi.

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Pendik'te 7.4'lük suni depremli eğitim verildi!

İlçeye getirilen Simülasyon TIR’ı ile Pendikliler depremi yaşıyor. 6 gün sürecek eğitimlerin ilki Pendik Çarşı Pazarı’nda gerçekleştirildi. TIR’da 7.4’lük suni deprem eşliğinde katılımcılara deprem anında yapılması gerekenler öğretildi.

Pendik Belediyesi deprem eğitimi verecek!

Pendik Belediyesinin yürüttüğü Afet Yönetim Planlaması Projesi kapsamında ilçeye getirilen Simülasyon TIR’ı ile Pendikliler depremi yaşayacak. Vatandaşlar olası bir deprem anında yapılması gerekenleri Eğitim Aracı içinde uygulamalı olarak görecek.

Çocuklar depremi oyunla öğreniyor!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) eğitmenleri, Deprem Simülasyon Merkezi'nde, öğrencilere depremi oyunlarla öğretiyor. Merkez'de bugüne kadar yaklaşık 138 bin kişi eğitim aldı.

Deprem Simülasyon Merkezi'nde çocuklar depremi oyunla öğreniyor!

Deprem Simülasyon Merkezi'nde çocuklar depremi oyunla öğreniyor. Deprem Simülasyon Merkezi'nde çocuklara verilen eğitimlerde, Hacivat ve Karagöz, oryantiring, eşya sabitleme, sağlam ev yapma gibi oyunlar ile müzik kullanılıyor.

sivas kayak simülasyon merkezi projesi Haberi

sivas kayak simülasyon merkezi projesi

SİVAS İl Özel İdaresi tarafından kente yapılması planlanan kayak simülasyon merkezi için çalışmalar başladı.


Sivas İl Özel İdaresi idari binanın yanında bulunan 17 bin metrekare alana; 770 metrekare taban oturumlu tek katlı yapılacak olan kayak simülasyon merkezi, kafeterya, otopark, kamelyalar,bisiklet yolu, yürüyüş alanı, çocuk oyun alanı ve tırmanma parkuru, spor aletleri, halı saha, tenis kortları ile voleybol sahalarından oluşacak. Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, "Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz'ın talimatıyla kayak simülasyon merkezi ve yaşam alanıyla ilgili bir proje oluşturduk. Bu projenin finansmanı noktasında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan destek alacağız. Geri kalan kısmı ise eş finansman olarak kurumumuz tarafından karşılanacak" dedi. Kayak simülasyon merkezinin ilk etapta kendilerinde 'Verimli olur mu olmaz mı?' düşüncesi oluştuğunu kaydeden Ayhan, "Ankara Gölbaşı'ndaki...