17 / 05 / 2024

Sivas Kılıçkaya Barajı

Sivas Kılıçkaya Barajı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Çorum Antik Örükaya Barajı turizme kazandırılıyor!

Çorum’un Alaca ilçesinde bulunan Roma dönemine ait Antik Örükaya barajının turizme kazandırılması için çalışmalar başladı.

Malatya Köklükaya'daki okul binası sorunu TBMM'de!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Köklükaya Mahallesi'ndeki okul sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kılıç Kaya: TOKİ Manisa'nın yeni lokomotifi oluyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

Kılıçkaya Barajı'ndaki taşma nedeniyle yollar su altında kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köklükaya atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı'na müşaviri Adnan Köklükaya'yı atadı. Köklükaya'nın yerine Müşavirlik görevine Bayram Şahin getirildi.

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de 115 bin TL'ye 3+1 daire! 11 bin TL peşinatla!

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de 115 bin TL'ye 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. 332 adet konutun satışı için başvurular 26 Mayıs – 18 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak....

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de alt gelir grubu için 68 bin TL'ye 2+1 daire!

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de alt gelir grubu için 68 bin TL'ye 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. 26 Mayıs – 18 Haziran 2014 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı konutlarda en yüksek fiyat 84 bin 109 TL olarak belirlendi...

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

Sivas Kılıçkaya Barajı Haberi

Sivas Kılıçkaya Barajı

Sivas Suşehri'nde İlçe merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Kılıçkaya Barajı'nda bu yıl su seviyesi önceki yıllara göre artış gösterdi. Suların yükselmesi ile birlikte Suşehri Belediyesi'nin Türkmenler Köyü yakınınlarında yaptığı sosyal tesislerin bir bölümü ile bölgedeki grup köylerine giden asfalt yolun bir bölümü su altında kaldı. Her hangi bir olumsuzluk görülmemesi için su altında kalan yol, dubalar ile kapatılarak geçici bir servis yolu yapıldı. Sosyal tesisler içerisindeki lokanta, piknik alanı ve çocuk parkının tamamen sular altında kaldı. Su düzeyinin yükselmesinde özellikle son dönemdeki yağışların etkili olduğu...