05 / 05 / 2024

sivas mobilya fabrikası yangın

sivas mobilya fabrikası yangın

Siva 1. Organize Sanayi Bölgesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın hasara yol açtı, İtfaiyenin çalışmalarını tamamlamasının ardından, depoda bulunan boya kutuları, fabrika çalışanlarınca dışarı çıkarıldı.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Votorantim Cimentos’un Sivas fabrikası açıldı!

Cumhuriyet’in devlet eliyle kurulan ilk fabrikası, Votorantim Cimentos ile büyüyor. Votorantim Cimentos’un 140 milyon Avro’luk yatırım yaptığı Sivas fabrikası açıldı.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Mosder Senegal’de mobilya fabrikası inşa ediyor!

Mobilya sektörünün yeni rotası belli oldu. İhracata odaklanan sektör, 2017’de ihtisas çarşıları ve MOSDER Akademi ile önemli adımlar peşinde.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Bienal Home Antalya'da üçüncü fabrikasını açtı!

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Sivas Votorantim Cimentos Fabrikası'nın temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos'un Sivas'taki çimento fabrikasının temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos Sivas'ta çimento fabrikası kuracak!

Sivas Valisi Barut: "Çimento, son teknolojiyle daha kaliteli bir üretim aşamasına geliyor. Brezilya ve Türkiye arasında çok sağlıklı ilişkiler kuruluyor, bu yatırım onun somutlaştırılmış hali" dedi.

sivas mobilya fabrikası yangın Haberi

sivas mobilya fabrikası yangın


Sivas'ta bir fabrikada çıkan yangında, depo ve yemekhane bölümlerinde hasar oluştu.


Alınan bilgiye göre, 1. Organize Sanayi Bölgesindeki bir mobilya fabrikasının depo kısmında yangın çıktı. Yemekhane bölümüne de sıçrayan yangına, Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. 


Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında, depo ve yemekhane bölümlerinde hasar oluştu.


İtfaiyenin çalışmalarını tamamlamasının ardından, depoda bulunan boya kutuları, fabrika çalışanlarınca dışarı...