27 / 04 / 2024

Sivas Modern teslimleri

Sivas Modern teslimleri

Sivas Modern teslim tarihi kapsamında projede yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na ve bölge hastanesine yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri taşınıyor!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri ilgi ilgili hazırlanan yönetmeliğin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlandığını söyledi.

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Kağıthane Resim Modern teslimleri!

Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Resim Modern teslimleri ne zaman?

Akadia Modern Mamak satılık daire!

Akadia Modern Mamak satılık daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. MBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Akadia Modern projesi 891 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları!

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları 1+1'lerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İva Modern teslimleri 2018 sonunda yapılıyor...

Sivas Gölova'da Örnek Köy inşa edildi!

Sivas Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "Köyün daha modern görünmesi, evlerin hepsinin tek renk olması projemizin bir parçasıydı. Proje yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Çalışmayla Sivas'taki Canköy'ümüz küçük bir Bodrum gibi oldu.''dedi.

Prestij Modern teslimleri ne zaman?

918 daireden meydana gelen Prestij Modern projesinde teslimatlar başlıyor. Peki, Prestij Modern teslimleri ne zaman?

Kütahya Modern'de ilk etap teslimleri ay sonunda!

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sivas'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesi kurulacak!

Sivas'a kurulacak Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi toplantıyla basına tanıtıldı. Proje tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, "Konsepti ve vizyonu ile belki de Türkiye'de bugüne kadar olan en moderni olacak" dedi.

Tuzla Modern satış fiyatları! 240 bin liraya 2+1 daire!

Tuzla Modern satış fiyatları 2+1 dairelerde 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 182 konutluk Tuzla Modern Evleri'nde daire teslimleri 2014 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılıyor...

Tuzla Modern fiyat listesi!

Tuzla Modern fiyat listesi kapsamında konutların satışları 240 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Tuzla Modern Park projesinde konut teslimleri 2014 yılının Mayıs ayında yapılıyor...

Sivas Modern teslimleri Haberi

Sivas Modern teslimleri


Ünal İnşaat imzası ile inşa edilen Sivas Modern 22 bin 300 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Sivas Modern teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Sivas Modern teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


15 katlı 3 blok halinde yükselen Sivas Modern 'de 200 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


84 konuttan meydana gelen Sivas Modern 'de fiyatlar ; 330 bin liradan başlıyor, 380 bin liraya kadar yükseliyor. 


Firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabilen Sivas Modern 'in sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, fitness salonu, hamam ve sauna bulunuyor.


Sivas Modern nerede?

Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na, bölge hastanesine ve TEDAŞ'a yakın konumda yer alıyor.


Sivas Modern teslim tarihi:

Sivas Modern teslim tarihi kapsamında projede yer alan konutların 24 ay...