07 / 05 / 2024

Sivas OSB yatırımları

Sivas OSB yatırımları

Demirağ Organize Sanayi Bölgesi üzerinde 224 adet sanayi parseli buluyor. Elektrik ve içme suyu isale hattı altyapı inşaatlarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanan bölge, yeni yatırımcılarını bekliyor...

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Sivas OSB'de 3. kısım bu yıl tamamlanacak!

Sivas Organize Sanayi Bölge Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu Sivas OSB yatırımlarını anlattı. Sivas OSB'de bu yıl 3. kısımın tamamlanacağını söyledi.

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Basel Kleıb Marzouka ve Wesam Al Khayat ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Beylikdüzü, BeylikdüzüOSB Mahallesi'nde kuruldu.

Sivas OSB yatırımları Haberi

Sivas OSB yatırımları


Sivas kent merkezine 25 km mesafesi olan Sivas Demirağ Organize Sanayi Bölgesi, Demir-Çelik Fabrikası Körtuzla mevkiinde bulunmaktadır. 814 hektar alan üzerinde 224 adet sanayi parseli vardır. Sanayi parseli büyüklükleri 6.000 ile 135.000 m2 arası değişiklik göstermektedir. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Demirağ OSB Bölge Müdürü Mustafa Beştepe, Elektrik ve İçme Suyu isale Hattı Altyapı inşaatlarının 2021 yılı sonunda tamamlanmasının planlandığını belirtiyor.

Bölgenin kamulaştırma çalışmalarının yüzde 84 oranında tamamlandığını söyleyen Beştepe, şöyle devam ediyor:

“Kamulaştırma çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanması öngörülmektedir. İmar sınırları içerisinde bulunan kamuya ait arazilerin çoğunlukta olması ve bu arazilerin bölgeye bedelsiz olarak kazandırılması sebebi ile yatırımcılara tahsis edilecek arazi bedelleri oldukça düşüktür.”

LOJİSTİK KÖY 

İmar planı içinde demiryolu ağı bulunan bölge, bu özelliği ile Türkiye’de bir...