05 / 10 / 2024

Sivas Şarkışla ihaleleri

Sivas Şarkışla ihaleleri

Mülkiyeti Sivas Şarkışla Belediyesi'ne ait olan 3.201,03 metrekare yüzölçümlü arsa Sivas Şarkışla Belediyesi tarafından 12 Kasım 2014 günü saat 09:00'da ihale ediyor.

Milli Emlak'tan Ekim 2024 müjdesi! Bursa ve Muğla’da KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Muğla’da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri 25 Ekim ve 31 Ekim’de yapılacak.

Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor!

Muğla Milas’ta yer alan 4 adet arsa ile Kocaeli İzmit’te yer alan bir adet süpermarketi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de yapılacak.

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Gaziantep ve Muğla’da yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkullerin satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Muğla’da satılık arsalar! İki büyükşehirde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Muğla’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 16 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan İzmir ve Muğla’da satılık arsalar! KDV’den muaf arsaları kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Çeşme ve Muğla Milas’ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 28 Ağustos ve 16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Muğla ve Aydın'da satılık mağaza, arsa, bahçe, iş yeri ve araziler!

Muğla ve Aydın'da yer alan arsa, arazi, bahçe, iş yeri ve mağazalar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 28 Ağustos ve 9 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Belediyelerden Muğla ve Kayseri'de satılık 10 arsa!

Muğla ve Kayseri'de yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Şarkıcı Ebru Elver emlak dolandırıcılarının kurbanı oldu! Kiraladığı evde başka biri yaşıyor!

Şarkıcı Ebru Elver İstanbul Kadıköy'de 28 bin liraya kiraladığı evin ilanı sahte çıktı. Elver, eve geldiğinde evde başka biri ile karşılaştı. İşte detaylar...

2 şehirde 7 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Kırklareli Demirköy ve Sivas Şarkışla'da yer alan 7 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Sivas Şarkışla ihaleleri Haberi

Sivas Şarkışla ihaleleri

Mülkiyeti Sivas Şarkışla Belediyesi'ne ait olan 3.201,03 metrekare yüzölçümlü arsa Sivas Şarkışla Belediyesi tarafından 1 milyon 595 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı kapalı zarf usulüyle yapılacak.


Kıymeti: 1.595.179.95 TL

İhale Tarihi: 12/11/2014 

İhale Saati: 09:00




İlanın tam metni için