02 / 05 / 2024

Sivas Şarkışla konut inşaatı

Sivas Şarkışla konut inşaatı

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış!

Birleşik Krallık medyasının geniş yer verdiği Zoopla anketinin sonuçlarına göre arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış yaşandı.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Kangal 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplamda kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Kangal 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Kovid-19'la konut sigortası ön plana çıkacak!

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan yaptığı açıklamada, "Mart ayından bu yana olduğu gibi bundan sonraki süreçte de evlerde daha fazla zaman geçireceğimiz için konut sigortaları öne çıkacak" dedi.

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle 427 konut ihalesi 27 Şubat'ta!

Sivas Merkez İlçesi Yenimahalle 2.Etap 427 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

TOKİ Sivas Koyulhisar 370 konut ihalesi bugün!

Sivas Koyulhisar 370 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Şarkışla konut inşaatı Haberi

Sivas Şarkışla konut inşaatı

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesini ziyaret ederek devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu.


Vali Gül, ilçede ilk olarak yapımı süren yollar hakkında yetkili firmadan bilgi aldı. Gül, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ile Şarkışla Meslek Yüksek Okulu inşaatlarını gezerek yetkililer ile konuştu.


Bölgede inşa edilen toplam 253 adet sosyal konutu da gezen Gül, son durum hakkında bilgi aldı. 


Gül, "Kredi Yurtlar Kurumu tarafından TOKİ'ye yaptırılan 500 kişilik yurt inşaatını ziyaret ettik. Bu sene bitecek. 5 yıldızlı otel ayarında bir yatırım oldu. Daha sonra hayırseverler tarafından başlatılan ve devam ettirilen 4 yıllık yüksekokul inşaatını gezdik. Bu sene bitecek. Başta Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, kaymakamımıza, dernek başkanımıza ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Hepsi güzel ve önemli yatırımlar. Allah hayırlı uğurlu...