01 / 05 / 2024

sivas sincan köyü satılık arsa

sivas sincan köyü satılık arsa

Sivas'a bağlı Divriği'de bulunan arsa, tarla ve ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 340 metrekare ile 14 bin 914 metrekare arasında değişiyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Sivas'ta 112 yıllık jandarma binası restore ediliyor!

Sivas'ta 1908 yılında Vali Reşit Akif Paşa zamanında "Jandarma Dairesi" olarak yaptırılan tarihi bina restore ediliyor.

Ankara-Sivas YHT'nin yüzde 95'i tamam!

Ankara-Sivas arasındaki seyahat süresini 2 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi’nin yaklaşık yüzde 95'i tamamlandı...

Hobbit Köyü Sivas'ta hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce kent merkezine 7 kilometre mesafedeki Paşabahçe Mesire Alanı'na hayata geçirilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerindeki 'Hobbit' karakterlerinin evlerine benzeyen 'Hobbit Köyü' misafirlerini ağırlamaya başladı.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Sivas Gölova'da Örnek Köy inşa edildi!

Sivas Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "Köyün daha modern görünmesi, evlerin hepsinin tek renk olması projemizin bir parçasıydı. Proje yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Çalışmayla Sivas'taki Canköy'ümüz küçük bir Bodrum gibi oldu.''dedi.

Sivas'da köy imar planları çalışmaları sürüyor!

SİVAS İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, köy imar planları ve köy gelişme alanlarının oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas'taki köy okulu yeniden inşa edildi!

Sivas'ta bir köy okulu, öğretmenlerin hayırseverlere yazdıkları mektuplar sayesinde toplanan paralarla adeta baştan inşa edildi. Okulları yıkık dökükken okula gelmek istemediklerini söyleyen öğrenciler, şimdi çok mutlu olduklarını söyledi.

Sivas'ta 30 köy yoluda bakım çalışması yapılıyor!

Sivas İl Özel İdaresi, iş sezonunun başlaması ile birlikte Yıldızeli ilçesinde 30 köy yolunun bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Sivas'ın Çandır Köyü Zara ilçesine bağlandı!

Sivas İmranlı İlçesi Çandır Köyü'nün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması kararı verildi. İdari bağlılığın değiştirilmesi kararı bugün 29285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan karar...

Kazan’da organik tarım köyü projesi!

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Özerk Bölgesi Doğu Türkistan’ın Başkenti Urumçi’den Ankara’nın Kazan ilçesine gelen heyet, turizm ağırlıklı organik tarım köyü projesini hayata geçirmek için görüştü.

Sivas'ta köy yerleşik alanlarının tespiti için çalışma başlatıldı!

il Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, köy yerleşik alan çalışmalarını, muhtar ve azaların bilirkişiliği yardımıyla yapan İl Özel İdare çalışanları, verileri bilgisayar ortamında encümen üyelerinin onayına sunuyor.

Sivas'ta köy yerleşik alanları belirlenecek!

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, köy yerleşik alan çalışmalarını, muhtar ve azaların bilirkişiliği yardımıyla yapan İl Özel İdare çalışanları, verileri bilgisayar ortamında encümen üyelerinin onayına sunuyor.

sivas sincan köyü satılık arsa Haberi

sivas sincan köyü satılık arsa

1. Akmeşe Köyü'nde bulunan 340 metrekare arsa satışa çıkarılacak. İhalesi 17 Nisan 2008 saat 10.00'da yapılacak olan arsanın tahmini bedeli 1.000 YTL, geçici teminat bedeli ise 200 YTL olarak belirlendi.


2. Başören Köyü'nde bulunan 5 bin 103 metrekare tarla için ihale açılacak. Bahsi geçen ihaleye çıkarılan tarladan tahmini bedel olarak 3 bin YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 600 YTL alınacak. İhale, 14 Mayıs 2008 saat 10.30'da yapılacak.


3. Başören Köyü'nde bulunan 14 bin 914 metrekare ham toprak satılacak. 14 Mayıs 2008 saat 10.00'da ihalesi yapılacak ham topraktan, tahmini bedel...