05 / 05 / 2024

sivas stadı 2015

sivas stadı 2015

Sivas Stadın'da kuzey cephe çift duvarlı inşa edilecek. İç cephede hava ile ısı yalıtımı sağlayacak alan oluşacak. Kuzeydeki alan, güney cepheye doğru yaptığı sarmal hareket ile doğal hava akışlarına izin verecek.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019'da başlıyor!

2015 yılında hizmete açılması planlanan Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019 yılında başlıyor.

İzmir Tire Stadı Ekim'de açılacak!

İzmir'in Tire İlçesi'nde 4 Eylül 2015 yılında temeli atılan yeni stadın çalışmalarında sona gelindi. 13 bin 500 seyirci kapasiteli stadın Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Alsancak Stadı'nın yer teslimi yapıldı!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek stadın yer teslimi yapıldı. 15 bin kişilik yeni stadın son adımı da tamamlanmış oldu.

Alsancak Stadı'nda yer teslimi tamam!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek 15 bin kişilik yeni stadın ihalesi için son aşama da tamamlandı.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

2015 yılında yıkılan Alsancak Stadı'nın ihalesi tamamlandı. Yeni Stat metro İnşaat tarafından inşa edilecek.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

Tire Stadı'nda sona gelindi!

İzmir'in merkezinde yapımı yılan hikayesine dönen yeni statlarla ilgili bekleyiş devam ederken şehrin ilçelerinden Tire'de Eylül 2015'te temeli atılan 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda kaba inşaatta son aşamaya gelindi.

Primemall Sivas 30 Kasım'da açılacak!

Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle 2015 yılında temelleri atılan Primemall Sivas projesi 30 Kasım’da Sivaslılarla buluşuyor. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip projede 120 mağaza hizmet verecek.

Ekil İnşaat Sivas'ta en çok vergi veren firma!

Sivas'ta 2016 yılında 2015 yılı kazançları üzerinden en fazla kurumlar vergisi ödeyen firmaların isimleri açıklandı. Ekil İnşaat, listenin 5. sırasında yer aldı.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Gökan Zeybek'ten Kilyos Stadı açıklaması!

Sarıyer Belediyesi Meclis toplantısı Nisan ayının ilk oturumunda gündem dışı söz alan Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, 2015 yılında Sarıyer Belediyesi’ne devredilen ve basında yer alan Kilyos stadı ile ilgili önemli saptamalarda bulundu.

sivas stadı 2015 Haberi

sivas stadı 2015

Bölgede yol ve imar sorunları vardı fakat bunun üzerinde çalışmaların yapıldığını biliyoruz. İnşaat tamamlandığında Sivasspor bundan sonra ki süreçte maçlarını bu stadyumda oynayacak' dedi. 


ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYACAK 


Sivas Stadın'da kuzey cephe çift duvarlı inşa edilecek. İç cephede hava ite ısı yalıtımı sağlayacak alan oluşacak. 


Kuzeydeki alan. güney cepheye doğru yaptığı sarmal hareket ile doğal hava akışlarına izin verecek. Sistem, kuzey rüzgarlarına kalkan oluştururken, güneyden gelen sıcak hava akımlarının stadyum içine alınmasını sağlayacak. 


Böylelikle bina ısıtma ve havalandırması için harcanan enerji miktarı önemli ölçüde azaltacak. Statta güney cephede oluşturulan ve rüzgar akımlarına izin veren yarık 'S' biçiminde oluşturularak yüzey alanı arttırıldı. Bu sayede rüzgardan daha fazla yararlanılması amaçlandı. 


ENERJİSİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ÜRETECEK 


Stadın güneş panelleri, güneş ışınlarını dtk alacak şekilde güney cephede konumlandırıldı. Yaz aylarında 10...