19 / 05 / 2024

sivas stadı inşaatı ne zaman bitecek

sivas stadı inşaatı ne zaman bitecek

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivas'ta yeni stat inşaatının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şu anda yüzde 75'i aşmış durumda" dedi.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Yağdonduran Tüneli'nin inşaatında sona geliniyor!

Sivas-Malatya kara yolu üzerinde Ulaş ilçesi sınırlarında bulunan Yağdonduran Tüneli'nin inşaatı 2021 yılında tamamlanacak.

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

sivas stadı inşaatı ne zaman bitecek Haberi

sivas stadı inşaatı ne zaman bitecek

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivas'ta yeni stat inşaatının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şu anda yüzde 75'i aşmış durumda" dedi.


Kılıç, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları ve bakanlığının bazı yatırımlarını incelemek üzere Sivas’a geldiğini söyledi.


Kente yaptıkları yatırımlarının en büyüğünün Sivas Stadyumu olduğunu belirten Kılıç, "Şu anda yüzde 75’i aşmış durumda. Oradaki çalışmamız iyi bir şekilde devam ediyor. Stadımızı da inceleyeceğiz. Yine bazı kurumdaki tesisleri de inceleme fırsatımız olacak" diye konuştu.


AK Parti olarak her zaman vatandaşla ve milletle iç içe olduklarını ifade eden Kılıç, yollarına devam ettiklerini dile getirdi.


Gençlik ve Spor Bakanlığının spor tarafıyla ilgili Sivas’taki yatırımlarının 220 milyon lira civarında olduğunu aktaran Kılıç, bu rakama Kredi Yurtlar Kurumuna yapılan yatırımların dahil olmadığına...