06 / 05 / 2024

Sivas Stadyumu

Sivas Stadyumu

Yapımı devam eden Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini ve Eskişehir stadyumunun eylül ayında hazır olacağını belirtti.

Sivas Stadyumu'nun yüzde 60'ı tamamlandı!

Yapımı devam eden Türkiye’nin ilk ekolojik stadyumunun çalışmaları hızla devam ediyor. Yapımı devam eden stadyumun yüzde 60’ının bittiğini ve şuanda sadece koltukların ihalesinin kaldığını söyleyen Kılıç, bunun da yakın zamanda sonuçlanacağını söyledi.

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu millet bahçesi oluyor!

Sivasspor'un eski 4 Eylül Stadyumu, yıkımının tamamlanmasının ardından millet bahçesi olarak hizmet verecek...

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona gelindi!

Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda yaklaşık 42 stadyum ve spor yapısını tasarlayan Mimar Bahadır Kul, "Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunu yapıyoruz" dedi.

Sivas Stadyumu'nun yüzde 60'ı tamamlandı!

Yapımı devam eden Türkiye’nin ilk ekolojik stadyumunun çalışmaları hızla devam ediyor. Yapımı devam eden stadyumun yüzde 60’ının bittiğini ve şuanda sadece koltukların ihalesinin kaldığını söyleyen Kılıç, bunun da yakın zamanda sonuçlanacağını söyledi.

Sivasspor Stadı bu yıl sonuna kadar tamamlanacak!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

İnönü Stadyumu konserler için onarılıyor!

Tahribata uğrayan İnönü Stadyumu'nda gerçekştirilecek konserler için onarım çalışmaları başladı...

Sivas'ta yağmur nedeniyle binaları su bastı!

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı iş yerlerini su bastı...

Turkcell Global Bilgi Sivas'ta yeni çağrı merkezi açtı!

Turkcell Global Bilgi, Sivas’ta resmi açılışını yaptığı yeni çağrı merkezi ile son bir yıl içerisinde Anadolu’da 6 çağrı merkezi açarak, yurtiçindeki toplam lokasyon sayısını 16’ya çıkardı....

Sivas Stadyumu Haberi

Sivas Stadyumu

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, iki stadın da gelecek sezona yetiştirilebilmesi için çalışmalar hızlandı. Avrupa'daki birçok statta olmayan özelliklerin, Sivas ve Eskişehir stadyumlarında bulunduğuna işaret eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, statların gelecek 50 yıllık ihtiyacı karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Statlar dünya ölçeğinde ve UEFA kriterlerinde yapılıyor. İnşaatlarında son teknolojinin kullanıldığı iki stadımızı yeni sezona yetiştirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.    


Turan, Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Sivas stadyumuyla ilgili, "Çok modern ve ileri teknolojiyle yapılmış, çevreci, UEFA standartlarında bir stat. Türkiye'nin geleceğine ve Sivas'a en az 40-50 yıl hizmet edecek." değerlendirmesinde bulundu.  


Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini aktaran Turan, şunları kaydetti:


"Kendi enerjisini üreterek, enerji maliyetini minimuma indirecek statta, yağmur suyu depolanarak sulama amaçlı...