29 / 04 / 2024

Sivas Suşehri külliye

Sivas Suşehri külliye

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Su sıkıntısı giderek artıyor! Kuraklık son seviyeye geldi, su kullanımı kısıtlaması uzatıldı

Çanakkale'de yaşanan kuraklık nedeni ile su kullanımına yönelik uygulanan kısıtlamaların 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli Amine Cansu Kaba tarafından kuruldu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Sivas Suşehri külliye Haberi

Sivas Suşehri külliye

İl Genel meclisi toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Sedat Özata başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Suşehri ilçesinde il Özel İdaresi'ne ait 8 dönümlük arsanın Diyanet işleri Başkanlığı'na devri konusu görüşülerek karara bağlandı. Konuyla ilgili görüşlerini dile gebren bazı meclis üyeleri, konunun komisyona havale edilmesini istedi. Divriği il Genel Meclisi Üyesi Sadık Güller, konunun komisyona havale edilmesi ve mecliste yeniden görüşülmesini talep etti. Bunun üzerine söz alan Suşehri İl Genel Meclisi Üyesi İdris Yazıcı ise "Suşehri'nde yapılacak olan külliyeye ihtiyacımız var. Burada; 75 kişilik erkek kuran kursuyla, 75 kişilik kız kuran kursuyla, bilgisayar odalarıyla ve camisiyle ilçemize yakışır bir yapı yapılacak. Yalnızbağlar Bölgesi TOKİ'ye de yakın bir bölge. Cami noksanlığı var. Suşehri'nde güzel bir eser ortaya çıkacağından eminim Emeği geçen herkese Suşehri...