02 / 07 / 2024

Sivas Suşehrine 200 kişilik öğrenci yurdu

Sivas Suşehrine 200 kişilik öğrenci yurdu

Sivas'ın Suşehri ilçesine 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi. 100 erkek ve 100 kız öğrencinin kalabileceği 200 yataklı binanın projesinin kabul edildiğini belirtti.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

A101’de kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düştü!

İndirim uyguladığı ürünlerin sayısını gün geçtikçe artıran A101, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu doğrultuda, A101'de 8 Haziran Perşembe günü kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düşecek. İşte A101 8 Haziran Perşembe fiyat listesi...

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Ankara’da un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su, elektrik, kira gibi tüm temel giderlerin fiyatlarının artmasından ötürü ekmek fiyatlarına zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile 4 lira olan 200 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 25 zamlanarak 5 TL oldu.

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Sivas'taki 200 milyon TL bedelli lojistik merkezi 2021'de hizmete girecek!

Sivas'ta 200 milyon TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen lojistik merkezinin 2021'de tamamlanması planlanıyor.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sivas Suşehrine 200 kişilik öğrenci yurdu Haberi

Sivas Suşehrine 200 kişilik öğrenci yurdu

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, yaptığı yazılı açıklamada, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından projesi hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına sunulan 100 erkek ve 100 kız öğrencinin kalabileceği 200 yataklı binanın projesinin kabul edildiğini belirtti. Yurdun Taşköprü Mahallesi'ndeki 12 derslikli Yatılı Bölge Ortaokulu yapılması için ayrılan yerleşkeye inşa edileceğine dikkat çeken Perçi, ortaokul öğrencileri için yapılacak yurdun ihalesine gelecek ay çıkılacağını...