20 / 05 / 2024

sivas taşhan ihalesi ne zaman

sivas taşhan ihalesi ne zaman

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhale 8 Temmuz 2015 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek...

Sivas Vakıflar'dan 6.9 milyon TL'ye 49 yıl kiralık taşhan!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu kargir taşhanın proje ve uygulama bedeli 6 milyon 976 bin TL olarak belirlendi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Sivas'ta imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sivas'ta arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Sivas'ta 20.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 20 milyon 783 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas'ta 22.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 4 adet arsayı 22 milyon 73 bin 217 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta metruk konaklar restore ediliyor!

Sivas'ta tarihi özelliği bulunan konaklar kültür ve turizme yeniden kazandırılması için restore ediliyor.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

sivas taşhan ihalesi ne zaman Haberi

sivas taşhan ihalesi ne zaman

RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI UZUN SÜRELİ KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR


Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Aşağıda vasıfları belirtilen (Vakıf kültür varlığı) vakıf taşınmaz, “Turistik otel, turizm ve ticaret, kültürel vb. faaliyetleri kapsayacak şekilde”  fonksiyonuna uygun olarak Restorasyonu-Onarımı yapılarak kullanılmak - işletilmek üzere “Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında (AÇIK TEKLİF) usulü ile İdarece belirlenen aylık kira bedeli üzerinden artış yapılmak suretiyle 49 (Kırkdokuz) yıl süreli olarak (Restorasyon-Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır.


İhaleye Konu Vakıf Kültür Varlığı Taşınmazın;


İli                                         :  Sivas

İlçesi                              ...