25 / 07 / 2024

sivas termal yatırım

sivas termal yatırım

Sıcak Çermik'e yapılacak tesisin temeli törenle atıldı. Nuri Demirağ Havaalanına 25, Yıldız Dağı Kayak Merkezi'ne 15 kilometre mesafede bulunan tesisin 30 Haziran 2015'te müşterilerine teslim edilmesi planlanıyor...

Urla’ya 500 milyon euroluk yatırım!

Alman iş adamı Peter Bolinger, 500 milyon Euro  tutarındaki yatırım ile 32 yaşında hayatını kaybeden kızının hayalini Urla’da gerçekleştirmek için ilçede termal sağlık köyü kurmak istiyor...

Samsun'a 25 milyon dolarlık termal yatırım!

Samsun Havza'da termal yatırıma başlayan firma, Katarlı bir firma ile gerçekleştirdiği ortaklığın ardından proje tutarını 25 milyon dolara yükseltti.

Sivas'a 240 milyon avroluk yatırım!

Avrupa'da faaliyet çalışmalarını sürdüren bir firma, Sivas'ta zift tankeri üretimi yapacağı ve toplamda 240 milyon avroyu bulacak fabrika yatırımı için çalışmalarına başladı.

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a fabrika yatırımı!

Votorantim Cimentos’un Amerika’dan sonra en büyük yatırımını 140 milyon euro ile Sivas’a yaptı. Votorantim Cimentos’un CEO’su Walter Dissinger, “Türkiye’nin geleceğine tam bir güven içerisindeyiz” dedi.

Votorantim Cimentos Sivas'a yatırım yapacak!

DÜNYA çimento üretiminde 8'inci olan Brezilyalı Votorantim Cimentos yönetimi, 2015-2018 dönemindeki 1.6 milyar Euro'luk 7 ayrı yatırım için adres belirleme aşamasında Sivas''ı da listeye aldı.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a 140 milyon avroluk yatırım!

Dünyanın en büyük sekizinci çimento üreticisi olan Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma projesi kapsamında bugün 140 milyon avroluk yatırım kararını duyurdu.

Kayseri'de 300 milyon liralık inşaat yatırımı gerçekleşti!

Ekonomi Bakanlığı ve Orta Doğu Kalkınma Ajansı'ndan (ORAN) derlenen bilgilere göre, Kayseri'nin inşaat sektöründe, 300 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştiği ortaya çıktı. Kayseri, Sivas ve Yozgat'tan daha fazla inşaat yatırımı olan il oldu.

Karaderili Grup, termal tesis yatırımlarına devam ediyor!

İlk termal yatırımını, Kütahya 'daki Emet Thermal Resort & Spa 'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir 'de iki termal tesisin inşaatına başladı. 100 milyon euro harcayacağı belirlendi.

sivas termal yatırım Haberi

sivas termal yatırım


İş adamları Osman Yıldırım, Şemsettin Yolalan. Ahmet Koçak ve Ünal Karaca'nın ortaklığı yapılan tesisin 50 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve İşadamı Osman Yıldırım, inşaat alanında kurulan ve örnek dairenin kurulduğu tesiste yapılan tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, para kazanmaktan çok, yıllardır eksikliğini hissettikleri Sivas'ta Çermiklerin gelişmesi için neler yapılabilir amacıyla 4 işadamı olarak yola çıktıklarını söyledi.

Termale 30 bin kişinin gelmesini beklediklerini anlatan Osman Yıldırım, "Üniversite kadar Sivas'a bir katkısı olacak. 30 bin kişi buraya para harcamaya gelecek. Her şeyden önce dışarıda olan Sivaslı hemşehrilerimizin tekrar memleketlerine gelmesine neden olacağız. Hem tatillerini yapacaklar hem de memleketlerini ziyaret edecekler." şeklinde konuştu.

Osman Yıldırım, sıcak Çermik suyunun 10 tane termal tesisi kaldırabilecek kapasitede olduğunu belirterek, şöyle devam etti:" Herkes...