05 / 05 / 2024

Sivas toplu temel atma töreni

Sivas toplu temel atma töreni

Yılmaz, toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu, sosyal devletin gereğinin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile hayata geçirildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

TOKİ'den Sivas'a 427 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas'ta 427 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Sivas Zara 642 konut ihalesi 24 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas İli, Zara İlçesi, 2.Etap 1.Bölge 642 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesini 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

TOKİ Sivas Yenimahalle 2019 başvuruları 20 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesi 20 Kasım 2019 tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ'den Sivas Zara'ya 642 yeni konut!

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Zara'da 642 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Sivas 370 konut ihalesi 16 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas İli, Koyulhisar İlçesi 370 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Sivas'a 370 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Koyulhisar'da 370 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 16 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan 46 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivas toplu temel atma töreni Haberi

Sivas toplu temel atma töreni

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "Şiddet zayıflıktır, şiddet zayıfların, şiddet korkakların işidir. İnsan olana zayıflık yakışmaz. İnsan olana korkaklık yakışmaz" dedi.


Yılmaz, toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu, sosyal devletin gereğinin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile hayata geçirildiğini belirtti.


Ailenin önemine değinen Yılmaz, "Şiddet zayıflıktır, şiddet zayıfların, şiddet korkakların işidir. İnsan olana zayıflık yakışmaz. İnsan olana korkaklık yakışmaz. Dolayısıyla korunması gereken çocuklarınız veya hanımlarınıza şiddet uygulanırsa o zaman Rabbimin huzurunda mutlaka hesap verilir. Dolayısıyla hanımlarınız da çocuklarınız da size emanettir. Eğer bunlardan birisini incitirseniz mutlaka öteki dünyada bir hesap günü gelir ve hesap verilir" diye konuştu.


- "Milletimizin en doğru kararı vereceğine inancım tamdır"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan...