18 / 05 / 2024

sivas tümülüse

sivas tümülüse

Defineciler Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Odur Köyü Çeçtepe mevkiinde tümülüse 28 metre uzunluğunda tünel kazarak girdi...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle 2019 başvuruları ne zaman?Sivas Merkez Yenimahalle 2019 başvuru şartları neler? İşte Sivas Merkez Yenimahalle 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Sivas Koyulhisar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Sivas Koyulhisar 2019 ödeme planı nasıl? İşte TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Panora GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Bütçeye göre en uygun konut kredisi nasıl seçilir?

Konut kredisi hesaplama yöntemi ile bütçeye en uygun konut kredisine kolaylıkla karar verilebilir. Peki konut kredisi hesaplama yaparak bütçeye en uygun konut kredisi nasıl seçilir?

Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediyelerin planlamaya öncelik vermesi gerektiğini ifade eden Balcı, "Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var" dedi.

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tüm Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülşan imzasıyla kuruldu.

Ankara Yumurtatepe Tümülüsü müze alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yumurtatepe Tümülüsü çevresinde planlanan müze alanı için imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

2017 yalıtımın yılı olacak!

Enerjinin yüzde 34’ünün konutlarda kullanıldığı ülkemizde bu enerjinin yüzde 80’inin ısıtma amaçlı tüketildiğini belirten Persan Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “2017’de yalıtımı olmayan bina kalmayacak” dedi.

ODE Yalıtım, İtalyan L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini devraldı!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, kauçuk köpüğü üretimindeki İtalyan ortağı L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini resmen devraldı.

Sivas'ta DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dumankaya tanıtım günleri Çorlu'da başlıyor!

Yarım asrı aşan tecrübesi ile 20 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Dumankaya, İstanbul’daki çok kazandıran projelerinin tanıtım günlerine Çorlu ile başlıyor.

Safranbolu Büyük Göztepe Tümülüsü'nün kazında sona yaklaşıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Büyük Göztepe Tümülüsü'nde 5 yıldır devam eden kazı çalışmalarında sona yaklaşıldı. 2012'den itibaren aralıklarla yapılan kazılar, bir ay içinde tamamlanacak.

sivas tümülüse Haberi

sivas tümülüse
Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Odur Köyü Çeçtepe mevkiinde tümülüse 28 metre uzunluğunda tünel kazarak giren definecilerin, mezarın kapağını açmak istedi ancak başarılı olmadı. Definecilerin toplam 40 metre kazdıklarını fakat, 12 metreyi yanlış yöne kazdıkları tespit...