18 / 05 / 2024

Sivas Ulaş

Sivas Ulaş

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, onarımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 6 okulda bakım ve onarım çalışması yürütüldüğünü söyledi.

Sivas Ulaş'ta kanalizasyon altyapısı yenilenecek!

Sivas 'ın Ulaş ilçesinde kanalizasyon altyapısının tamamen yenileneceği bildirildi. Yenikarahisar Mahallesinde de aynı çalışmaların yürütüleceği belirtildi. Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, çalışmaların nasıl şekilleneceğini açıkladı.

İstanbul-Sivas YHT seferleri için tarih verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Sivas ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını dile getirdi.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Ankara-Sivas ve Ankara-İzmir YHT hatlarının maliyeti 90 milyar TL arttı!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, 2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı'na göre, Ankara-Sivas YHT hattında 40 milyar, Ankara-İzmir YHT hattında ise 50 milyar liralık maliyet artışı olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 2023'te tamam! Seyahat süresi 2 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladıklarına dikkat çekerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ankara-Sivas hızlı tren hattındaki son durum...

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen Ankara-Sivas YHT hattımızı hizmete açılacağı tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı Haziran'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas arasında inşa edilen  yüksek hızlı hattının Haziran ayında hizmete açılacağını dile getirdi.

Ankara-Sivas YHT hattı yazın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas, hattının yazın hizmete açılacağını açıkladı. 

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda ray serimi tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas YHT hattını bir an önce hizmete açmak amacıyla özverili şekilde çalıştıklarını belirtti.

Sivas Ulaş Haberi

Sivas Ulaş

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, onarımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 6 okulda bakım ve onarım çalışması yürütüldüğünü söyledi. Okullardan 3'ünün İl Özel İdaresi, diğerlerininse İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onarıldığını belirten Altun, bu çalışmalar için 250 bin lira harcandığını dile getirdi. Çalışmaların eğitim-öğretim yılı başlamadan tamamlanacağını bildiren Altun, amaçlarının öğrencilere daha iyi şartlarda eğitim vermek olduğunu kaydetti. Kaymakam Altun'a incelemeleri sırasında Ulaş Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan eşlik...