17 / 05 / 2024

Sivas Valilik ek binası

Sivas Valilik ek binası

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi için imzalar atıldı!

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi için Valilik'te imza töreni yapıldı. Yeni projenin kentin turizm potansiyelini artırması planlanıyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Sivas Valilik Binası 2 yılda tamamlanacak!

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sivas'a yeni mesire alanı müjdesi!

Sivas halkının ihtiyaçlarım yakından bilen Belediye Başkam Sami Aydın, ilimizde bulunan mesire alanlarının tam anlamıyla ihtiyacı karşılamaması nedeniyle ek mesire alanları oluşturuyor.

Sivas Zara Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü; Sivas Zara Devlet Hastanesi'ne 50 yatak kapasiteli ek bina yapım işini 1 Nisan 2015 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor.

3 bakan Sivas'ta Nevruz BarajI'nın temelini attı!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Sivas'ta bir araya geldi. 3 bakan Sivas'ta Nevruz BarajI'nın temelini attı...

Vakıf GYO, Ankara'daki projesi için SPK'dan ek süre istedi

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara, Çayyolu, Erler Mahallesi'ndeki arsa üzerinde gerçekleştirilecek konut projesinin tamamlanabilmesi için SPK'dan ek süre talep etti  

Can Reşit Özçiçek: Dönüşümün sözü bile fiyatları artırdı!

Kentsel dönüşümü Türkiye"nin gelişen ve değişen dünyada yüzünün belirgin rol oynamasında en önemli adımlardan birisi olarak gören Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu algı ile kentlerin modern bir yüze kavuşacağını söyledi

Sivas çorapçı Hanı onarılıyor!

Sivas Belediyesince, kentin kültüründe ve sosyal hayatında önemli bir  yere sahip olan eserler arasında bulunan çorapçı Hanı"nda başlatılan onarım  çalışmaları devam ediyor

Can Reşit Özçiçek

PROPA İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek kimdir

Harun Reşit Özçiçek

PROPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek kimdir

Sivas Valilik ek binası Haberi

Sivas Valilik ek binası

Sivas Valisi Davut Gül, şehirde inşaatı süren valilik ek hizmet binasını incelemelerde bulundu. 


İnşaat hakkında bilgi alan Gül, inşaatına kısa süre önce başlanılan binanın toplan 20 bin metrekare aaln üzerinde inşa edildiğini belirtti. 


Binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyleyen Gül, binada kapalı otoparkı, konferans salonu gibi sosyal donatılarının olacağını belirtti. Binaın yaklaşık 30 milyon liraya mal olması bekleniyor.


Sivas’ın en prestijli projelerinden biri olduğunu söyleyen Gül, binada kartlı geçiş sistemi, iklimlendirme, havalandırma, yangın algılama, alarm, güvenlik, aydınlatma ve akıllı asansörler bulunacağını, ayrıca bu sistemlerin birbiriyle bütünleşip tek merkezden kontrol edilebileceğini ifade...