07 / 05 / 2024

sivas yeni ilkokul

sivas yeni ilkokul

Sivas İl Özel İdaresi, 2015 yılı yatırım programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden gönderilen ödeneklerle yeni okul yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milyonlarca kişiye gelir kapısı imkanı sağlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni ilanlarını yayımladı. Bu kapsamda en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yeni destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyuruldu. Başarılı olan ilkokul, ortaokul, lise öğrencisine 5.100 TL para yardımı yapılacak. 1,2,3,4,5. sınıf dahil geri ödemesiz destekten ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları faydalanabilecek. 

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

DSİ’den yeni personel alımı! İlkokul mezunlarının beklediği fırsat geldi! İşte detaylar!

DSİ yeni personel alımı yayımladı. En az ilkokul mezunlarının başvuracağı personel alımı büyük ilgi görüyor. İşte detaylar!

KPSS’siz ilkokul mezunu 103 bin personel aranıyor! İşte detaylar!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), yeni iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. İşte KPSS’siz ilkokul mezunu 103 bin personel ilanına dair detaylar!

Hemen 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak! Belediye şirketi iş ilanını acil koduyla duyurdu!

Personel alımları tüm hızıyla sürerken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alımı ilanı daha yayımlandı. Söz konusu ilana göre, belediye şirketine 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak. İşte o personel alımı ilanı ile ilgili detaylar...

İş arayan ilkokul mezunlarına müjde! En az ilkokul mezunu 4310 kamu personeli alınacak!

İŞKUR iş arayan en az ilkokul mezunu vatandaşlar için yeni iş ilanlarını yayımladı. Toplam 4310 personelin alınacağı iş ilanı detaylarını sizler için inceledik. Peki başvuru şartları ne, son tarih ne zaman? İşte ayrıntılar...

sivas yeni ilkokul Haberi

sivas yeni ilkokul

Eğitimin fiziki altyapısının güçlendirilmesi, okulların bakımı, onarımı ve deprem güçlendirmesi gibi işlerini yürüten İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, Çiçekli Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde yıkılması kararlaştırılan Halil Rıfat Paşa İlkokulu’nun yerine 16 derslikli okul yapılması için harekete geçti.

Halil Rıfat Paşa İlkokulu’nun derslik sayısının yetersiz gelmesi ve fiziki şartlarının eğitim, öğretime elverişsiz olması nedeniyle yerine daha büyük ve modern bir okul yapılması kararı alınırken, bodrum, zemin kat, birinci ve ikinci kat olmak üzere toplam 3 bin 800 metrekare alana yapılacak okulun isimi de Malazgirt İlkokulu olarak değiştirilecek.

İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 3 milyon 493 bin TL’ye ihale edilen okul, bölgenin ihtiyacını giderecek. İlgili firma tarafından sözleşmesi imzalandıktan sonra, Halil Rıfat Paşa İlkokulu’nun yıkım işlemlerine...