14 / 05 / 2024

Sivasspor Stadı canlı

Sivasspor Stadı canlı

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Sivasspor Stadı 14 Ağustos'ta açılacak!

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivasspor Stadı'nın açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor maçı ile gerçekleşecek.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Sivasspor Stadı'nda son rötuşlar!

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı monte edildi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor. BJK TV'nin canlı yayınla duyurduğu haberde çatı inşaatının son durumu hakkında bilgiler sunuldu.

Sivasspor Stadı bu yıl sonuna kadar tamamlanacak!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Sivasspor maçını Yenikent'te oynayacak! Yenikent ASAŞ Stadı nerede?

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Fiyapı ile Beşiktaş Kulübü arasındaki İnönü Stadı sorunu çözüldü!

Sözleşmenin bitiş tarihine kadar "İnönü Stadı" yine "Fi-Yapı İnönü Stadı" ismiyle devam edecek

Fiyapı, Beşiktaş İnönü Stadı sponsorluğundan vazgeçti!

Fiyapı, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.şž. ile İnönü Stadı ile ilgili yaptığı sponsorluk sözleşmesini feshettiğini bildirdi

TOKİ'nin Mersin stadı ihalesini Uzunlar İnşaat kazandı!

2013 Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı Mersin stadının ihalesini 60,5 milyon lira ile Uzunlar İnşaat kazandı

Hatay'da antik Roma stadı bulundu!

Antik Roma'nın en geniş olimpiyat stadının Hatay'da olduğu ortaya çıktı.  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bakanlar Kurulu'na sunacağı öneri ile stat alanında kazı yapılması için Mustafa Kemal Üniversitesi'ne yetki verileceğini bildirdi

Olimpiyat Stadı tam bir çılgınlık mıydı

Maç yapmanın ve izlemenin unutulduğu Olimpiyat Stadı; 20:45'te seferi sona eren Beşiktaş - Kadıköy vapuru; en değerli meydanın araçlara ayrılması; yollarda kaybolan turistler; sokağa çıkmayı düşünen milyonlar... İstanbul'un gariplikleri bitecek gibi değil

Sivasspor Stadı canlı Haberi

Sivasspor Stadı canlı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi.


Turan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde, yağmur ve kar sularını depolayacak, enerjisinin bir bölümünü üretecek şekilde dizayn edilen 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.


İncelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan Turan, devlet ve TOKİ iş birliğinde yapılan en önemli işlerden birinin bu stadyum olduğunu belirtti.


TOKİ olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilmek üzere 16 ilde stat yaptıklarını hatırlatan Turan, "Bu 16 ilde yapılan stadyumların toplam koltuk kapasitesi yaklaşık 420 bin. Bu statlardan en büyüklerinden biri de içerisinde bulunduğumuz Sivas Stadyumu. Çok modern ve ileri teknolojiyle yapılmış, çevreci, UEFA standartlarında bir stat. Türkiye'nin geleceğine ve Sivas'a en az 40-50...