07 / 05 / 2024

Sivasta AVM temeli atıldı

Sivasta AVM temeli atıldı

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Ankara Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı!

MSB Grup Yapı tarafından Ankara'nın Polat ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı. MSB grup yönetim kurulu başkanı Mehmet BAKŞİ basın mensupları ile bir araya geldi.

Avlu34 Alışveriş Merkezi’nin temeli atıldı!

Arnavutköy Belediyesi'nin projelendirdiği Avlu 34 AVM'nin temeli, Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

Balıkesir 10 Burda AVM'nin temeli atıldı!

Balıkesir’de Esas Holding’in 100 milyon dolara mal edeceği ‘10 Burda AVM’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Proje bittiğinde 2 bin kişi istihdam edilecek

Balıkesir 10 Burada AVM'nin temeli atıldı!

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 120 bin metrekarelik alana kurulacak 10 Burada AVM'nin 3 katlı inşa edileceğini söyledi.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

Burdur'da dev kampüs ve AVM inşa edilecek!

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Rize Timya Vadisi'nin temeli atıldı!

Rize'de Timya Vadisi'nin temeli atıldı. 759 konut, bir AVM ve bir caminin içinde bulunacağı dev kompleks için Başkan Kasap "Bütün projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi.

Primemall SivasPark AVM'nin temeli atıldı!

Gayrimenkul geliştirmede 15 ülkede 2.5 milyar dolarlık yatırımı bulunan Prime Development, Sivas'ta yeni bir alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini attı.

Sivas'ta AVM temeli ne zaman atılacak?

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

İnegöl'e mobilya AVM yapılıyor!

İnegöl'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor. Türkiye'de ilk mobilya ihtisas merkezi olacak

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

Sivasta AVM temeli atıldı Haberi

Sivasta AVM temeli atıldı

200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Primemall SivasPark AVM, Sivas şehrinin ilk AVM’si olacak. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Primemall SivasPark, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde 120 mağaza ile hizmet verecek.

2007 yılından bu yana Türkiye’de alışveriş merkezlerine yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmeti veren Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı projelerde devam ettiriyor. Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ, Anadolu’nun en köklü kentlerinden Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall SivasPark için düğmeye bastı. Toplam perakende hacmi 711 milyon avro civarında olan Sivas’ta, Primemall SivasPark alışveriş merkezi kapsadığı hizmet alanıyla 650 bin kişiye ulaşacak.

Toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip proje içerisinde; süpermarket, yerli ve yabancı markaların bulunduğu mağazalar, sinema ve restoranlar, eğlence alanları yer alacak. 2016 yılının üçüncü...