04 / 10 / 2024

sivasta icralık arsalar

sivasta icralık arsalar

Sivas İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 109 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Sivas 2. Satış Memurluğu tarafından 26 Haziran 2014 günü yapılacak.

İki şehirde satılık arsalar! İhale tarihleri tek tek açıklandı!

Afyonkarahisar ve Elazığ’da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalesi 8 Ekim ve 9 Ekim’de yapılacak. 

Belediyelerden iki şehirde satılık arsalar!

Bursa ve Bitlis’te yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Tatvan ve Osmangazi ilçelerindeki arsaların satış ihaleleri Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Muğla’da satılık arsalar! İki büyükşehirde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Muğla’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 16 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan İzmir ve Muğla’da satılık arsalar! KDV’den muaf arsaları kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Çeşme ve Muğla Milas’ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 28 Ağustos ve 16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan iki şehirde 8 bin ve 15 bin TL’ye KDV’den muaf satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar ve Çorum’da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Eylül ve 27 Ağustos’ta yapılacak.

1942'de İstanbul Belediyesi Taksim'deki mezarlık arsalarını ihaleden satmış!

1942 yılında İstanbul Belediyesi, Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda belediyeye ait olan mezarlık arsalarını satışa çıkarmış.

Milli Emlak'tan Antalya ve Bursa'da satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Bursa'da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV'den muaf olmasıyla dikkat çeken arsaların satış ihaleleri 20 Ağustos ve 22 Ağustos'ta yapılacak.

Sabancıların satılık Atlı Köşkü'nde sona gelindi! İcralık hisseye 200 milyon TL'lik rekor teklif!

Sabancı ailesine ait Atlı Köşk’ün 1/48 hissesinde sona yaklaşıldı. 62 milyon 500 bin bedelle icradan satışa çıkan hisseye bugün 200 milyon TL'lik teklif geldi.

İzmir Çeşme ve Trabzon Ortahisar'da satılık arsalar!

İzmir ve Trabzon'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

İki şehirde satılık arsalar! Konut imarlı arsa arayanlar bu tarihlere dikkat!

Gaziantep ve Düzce'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri bu ay içerisinde gerçekleştirilecek.

İki ilde satılık ve kiralık arsalar!

Kastamonu ve Nevşehir'de yer alan arsalar için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

sivasta icralık arsalar Haberi

sivasta icralık arsalar

Sivas İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 109 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma usulüyle  Sivas 2. Satış Memurluğu tarafından 26 Haziran 2014 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için