03 / 05 / 2024

sivasta krom ocağı projesi

sivasta krom ocağı projesi

Aksu Madencilik San. ve Tic. Elekt. Ürt. Tic. A.Ş. tarafından Sivas İlinde krom ocağı ve krom konsantre tesisi kapasite artırımı ve atık depo alanları projesi yapılması planlanmaktadır...

Burdur'da Krom Ocağı Tesisi halk toplantısı 18 Haziran'da!

Alser Md. Turz San ve A.Ş. tarafından Burdur'da Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı için 18 Haziran günü saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Hatay Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi halk toplantısı 16 Haziran'da!

Hatay'da Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran'da yapılacak.

Adana Yenikonacık'ta taşocağı tepkisi!

Pozantı'nın doğa harikası manzarası, yüksek rakımı, bol oksijenli havası olan Yenikonacık'ta taşocağı kurulmasına köylüler tepki gösterdi. Köyde yapılan bilgilendirme toplantısında, çalışmalarla ilgili şu bilgiler paylaşıldı...

Şanlıurfa'da Marn Ocağı halk toplantısı 16 Nisan'da!

Limak Çimento Sanayi ve Tic. A.Ş tarafından; Şanlıurfa'da Marn Ocağı kapasite artışı projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı yapılacak.

İzmir Baztaş Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da!

İzmir Aliağa Horozgediği Köyü mevkiinde Baztaş Madencilik İnş. Pet. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Bazalt Ocağı Alan Genişletmesi, Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı Ve Entegre Tesisleri projesi ile ilgili toplantı 16 Nisan'da.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Bitlis'te Özişler Pomza Ocağı projesi için halkın tanıtım toplantısı 21 Nisan'da!

Bitlis İli Ahlat ilçesi sınırları içerisinde Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti. tarafından yapılması planlanan 200807608 Ruhsat Numaralı Pomza Ocağı projesi ile ilgili Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Aksaray Metaş Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Aksaray İl Merkez, İlce Taşpınar'da Metaş Mad. End. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Blok Pomza (Bims) Fabrikası Ve Hazır Beton Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da yapılacak.

Çanakça Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

Çanakça Mahallesi’nde Çatalca Belediyesi’ne ait olan arsa Sağlık Tesisi olarak kabul edildi. Çatalca Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kabul edilerek sağlık tesisi alanı olan arsada sağlık ocağı yapılmak üzere temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için 24 Mart 2015 günü saat 14:00'te halk toplantısı düzenlenecek.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

Muratpaşa Kızıltoprak Mahallesi'ne sağlık ocağı geliyor!

Mahallede eğitim, sağlık ve ulaşım konularında birçok sıkıntının olduğunu vurgulayan Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, "En büyük problemimiz 30 bin nüfuslu mahallede sağlık ocağının olmayışıdır" dedi.

sivasta krom ocağı projesi Haberi

sivasta krom ocağı projesi

Aksu Madencilik San. ve Tic. tarafından Sivas İlinde krom ocağı ve krom konsantre tesisi kapasite artırımı ve atık depo alanları projesi yapılması planlanmaktadır. Halkın katlı ve görüşlerini almak üzere halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecektir.



Toplantı Yeri: Yellice Köyü, Muhtarlık Binası

Toplantı Yerinin Adresi: Sivas İli Kangal İlçesi Yellice Köyü

Toplantı Tarihi: 05.09.2013

Toplantı Saati:...