29 / 04 / 2024

Siverek Belediyesi muhtar evi

Siverek Belediyesi muhtar evi

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Siverek Belediyesi'nden büyük fırsat! Ticaret imarlı 16 arsa satacak!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Siverek Karakoyun Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Siverek Belediyesi muhtar evi Haberi

Siverek Belediyesi muhtar evi


Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.


Daha önce Siverek Belediyesi'nce Esmerçayır ve Hacıömer mahallelerine yapılan muhtar evlerin ardından diğer muhtarlarında kendi mahallelerinde bu evlerden yapımını istemeleri sonucu Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yapılacak yeni muhtar evleri için yer tespitinde bulundu.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "Daha önce iki mahallelerimize son derece kullanışlı muhtar evlerini kurmuştuk, bu muhtar evlerinden diğer merkez mahallelerde bulunan muhtarlarımızın da talebi üzerine her mahalleye muhtar evi yapımı için çalışmalar başlattık, bunun için ilk etapta yer tespitinde bulunuyoruz, kısa zamanda bu evlerin yapımına başlayacağız"...