30 / 04 / 2024

siverek kültür merkezleri

siverek kültür merkezleri

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

siverek kültür merkezleri Haberi

siverek kültür merkezleri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te altyapının yanı sıra üstyapı, prestij cadde, beton yol, semt pazarları, semt sahası, kültür merkezi, tarihi çarşıların onarımı ve birçok alanda ilçeye hizmet vermeye devam ediyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Siverek ilçesinde de gerek altyapı gerek üstyapı hizmetlerinde yatırımlarına son sürat devam ediyor. 


SİVEREK PRESTİJ CADDELERİNE KAVUŞTU


Prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mustafa Remzi Bucak, Atatürk Bulvarı, Hürriyet Caddesi. Güney Sokak, Tahsin Kaplan Abdulkadir Odabaşı, Rüştü Küçük Ömer Caddesi ve birçok cadde ve bulvarda 'Prestij Caddesi' uygulaması kapsamında asfaltlama çalışmasını tamamladı


'Her İlçeye Kültür Merkezi' Projesi kapsamında hayata geçirilen Siverek Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 4 bin 900 metrekarelik kapalı alana sahip olacak Siverek Kültür Merkezi'nin içerisinde 710 kişilik konferans salonu,...