03 / 05 / 2024

Şivezat Sarıhan kimdir

Şivezat Sarıhan kimdir

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yunus Ünal ve Hüseyin Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz sarıhan tarafından kuruldu.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Ebru Sarıhan tarafından kuruldu. 

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Caddebostan Tevhide Hanım Köşkü 80 milyon dolara satışta!

1906 yılında Ragıp Sarıca Paşa tarafından kızı Tevhide Hanım için yaptırılan Tevhide Hanım Köşkü 80 milyon dolara satışa çıkarıldı. 

Şivezat Sarıhan kimdir Haberi

Şivezat Sarıhan kimdir

Cumhuriyetin ilk kadın kimyagerleri arasında yer alan 1919 doğumlu öğretmen Şivezat Sarıhan “Beni devletim okuttu. Borcumu ödemek istiyorum” diyerek  2007'de İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden “akli melekeleri yerindedir” raporu alarak İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki piyasa değeri yaklaşık 5 milyon TL olan dükkanını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ile Türk Eğitim Vakfı'na bağışladı. Sözcü gazetesinden Can Özçelik'in haberine göre, Şivezat Sarıhan'ın 2013 yılında hayatını kaybetti ama kızının açtığı miras davası hala sürüyor.

KIZI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPTI

Hayattayken kızıyla sık sık sorunlar yaşayan Şivezat Sarıhan, kızının kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kızı da, 2006'da akli dengesi yerinde değil. Yasal vasi olmak istiyorum” diyerek İstanbul Kadıköy Sulh Hukuk Mahkemesine bir dava açtı.

MAHKEME KIZIN DAVASINI REDDETTİ

Mahkeme Şivezat Sarıhan'ın akli dengesinin...