26 / 05 / 2024

Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen

Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen tarafından ‘’Afet Durumunda Yapılması Gerekenler’’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Millî Savunma Bakanlığı uzman yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında çalışmak üzere, "Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği" ve "Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği" hükümleri doğrultusunda Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

Savunma sanayisi 2020'de ihracatla güçlenecek!

Savunma sanayisi, gelecek yıl, askeri alanda edinilen tecrübenin sivil sektöre aktarılması, ihracatın yerli ve milli teknolojilerle artırılmasıyla güçlendirilecek.

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Ankara'daki 12 katlı bina uzman erbaş orduevine dönüştürülüyor!

Milli Savunma Bakanlığınca, uzman erbaşların sosyal tesis imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de uzman erbaş orduevi olarak kullanılabilecek nitelikte yapılara yönelik çalışmalar sürdürülüyor

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binasında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak olan alanda incelemeler yaptı.

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası'na kavuşuyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

130 depremde 2 milyon ev yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Ekibi olası depremlerin önüne geçmek için nöbette. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, deprem yıkımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Meksika'daki La Barca Katedrali'nin iskelesi çöktü!

Meksika'nın Tuxtepec kentinde yapım aşamasındaki La Barca Katedrali'nin iskelesinin çökmesiyle 4 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Oaxaca eyaleti, sivil savunma ofisinden açıklama yaptı.

Dönüşümün amacı deprem zararlarını en aza indirmek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında temel eğitim bilincini hedef alan bir eğitim programı düzenlendi

Antalya Muratpaşa sivil toplum merkezinde çalışmalar ne durumda?

Doğuyaka Mahallesi'nde inşaatı süren sivil toplum merkezi inşaatında incelemede bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışmalar hakkında belediye bürokratları ve yapım işini üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldı.

Fatma Güldemet Sarı, Milli Savunma Bakanlığı'na vekalet edecek!

Milli Savunma Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen Haberi

Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen tarafından ‘’Afet Durumunda Yapılması Gerekenler’’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Büyükşehir çalışanları muhtemel bir afet durumunda ne yapmaları gerektiği konularında Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen ve Uzman Psikolog Tülin Çizer’den afet sonrası insanlarda oluşacak travma çeşitleri, psikolojik ve ruhsal rahatsızlıklarla ilgili bilgi aldı.


BİZİ SADECE KENDİ HAZIRLIĞIMIZ VE BİLGİMİZ KORUR


Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen, afetlere karşı alınacak önlemler, ikazlar, afet bilinci, tehlike ve riskleri anlattı. ‘’Afetin ilk dakikalarında herkes kendi başınadır. Bizi sadece kendi hazırlığımız ve bilgilerimiz koruyacaktır’’ diyen Sivil Savunma Uzmanı Şen, Büyükşehir çalışanlarını uyardı.


AFETTEN SONRA İNSAN ÜZERİNDE OLUŞAN SORUNLAR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın...