11 / 05 / 2024

Sivrice kanyonu çukur

Sivrice kanyonu çukur

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesindeki Sivrice kanyonu, oluşan dev çukurlar nedeniyle kullanıma kapatıldı. İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan kanyonda oluşan 80-100 metre derinliğindeki çukurlar nedeniyle bölgeye giriş çıkışlar yasaklandı.

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Elazığ Sivrice'de 305 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ’da 20 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin 2. senesinde Sivrice'de tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud S.M.A. tarafından kuruldu.

Elazığ Sivrice'de ağır hasarlı evlerde yaşayanlar var!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok konut ve bina hasar gördü. CHP Sivrice İlçe Başkanı Erim Öztürk, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen tek bir çivi dahi çakılmadığını söyledi.

Elazığ Sivrice için riskli alan kararı!

Elazığ Sivrice'deki Gölbaşı Mahallesi sınırlarında yer alan 35,47 hektar büyüklüğündeki bölge için riskli alan kararı verildi.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

Elazığ Sivrice'de entegre hastane inşaatına başlanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca;" Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi...

Sivrice kanyonu çukur Haberi

Sivrice kanyonu çukur


Taşlıçay ilçesindeki Sivrice kanyonu, oluşan dev çukurlar nedeniyle kullanıma kapatıldı.


İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan kanyonda oluşan 80-100 metre derinliğindeki çukurlar nedeniyle bölgeye vatandaşların giriş çıkışları yasaklandı.


Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) kanyonda dev çukurlar oluşmaya başlayınca bölgeye giriş ve çıkışların yasaklandığını belirten tabelalar asıldı.


Bölgede incelemelerde bulunan Ağrı AFAD İl Müdürü Erkan Gürcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivrice mezrasının üzerine kurulu olduğu kanyonda çökmeler yaşandığını söyledi.


Farklı alanlarda açılan çukurlara birçok hayvanın da düştüğünü anlatan Gürcan, bölgenin riskli olduğunu, bu nedenle alana 'Aktif heyelanlı bölge girilmesi tehlikeli ve yasaktır' yazan tabelalar yerleştirdiklerine dikkati çekti.


Kanyonun geçiş güzergahında olması dolayısıyla sık kullanıldığını anlatan Gürcan, "Bölgede 80 ila 100 metre derinliklere ulaşan dev çukurlar oluşuyor. Bu durum civarda yaşayan vatandaşlar için tehlike...