15 / 05 / 2024

Sivrihisar-Polatlı karayolu

Sivrihisar-Polatlı karayolu

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Polatlı Üçpınar Mesire Alanı bugün açılıyor!

Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor.

Zonguldak Ereğli-Devrek Karayolu 2018'de tamam!

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli-Devrek Karayolu’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, yolun tamamının 2018 yılı sonuna kadar biteceğini söyledi.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi 11 Temmuz'da!

Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek.

Ankara Polatlı yeni sanayi bölgesinde yol çalışmaları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şube Şefliği tarafından 20 Nisan 2016'da başlanan yol yapım çalışmalar daha önceden altyapı engeline takılmıştı bunun üzerine Süleyman Bölükbaş yeni bir açıklama yaptı.

İspanyol Modeli Karayolu trafiği rahatlatacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, içinden çıkılmaz bir hal alan İstanbul trafiğine çözüm olarak yeniden karayolu yapmayı planlıyor. ŞPO Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Kargül, ‘İspanyol modeli’ olarak ifade edilen projeyi değerlendirdi.

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Ankara Polatlı'nın yol sorunu mecliste!

Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı bir köyün çeşitli sorunları mecliste taşıdnı. Konu ile ilgili olarak Ankara Milletvekili Levent Gök, soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletti..

Karayolu Boğaz Geçişi ve tünel yapım projelerine itiraz!

Mart 2015’te planlara işlenen Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı yolları ile entegrasyonu sağlayacak Karayolu Boğaz Geçişi’nin ve tünellerinin yapımını projesine, Kağıthane’deki bir bina sahiplerinden itiraz geldi.

Malatya-Sivas karayolu inşaatı meclis gündeminde!

Malatya-Sivas karayolu inşaatı için ayrılan ödenek mecliste konu oldu. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı..

Sivrihisar-Polatlı karayolu Haberi

Sivrihisar-Polatlı karayolu


CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüksel sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Yüksel önergesinde "Eskişehir Sivrihisar ve Ankara Polatlı karayolunun yol yapım çalışmaları bir türlü bitmemiştir. Sivrihisar-Polatlı Karayolunun biran önce yapılması, gerekli bakım ve onarımların gerçekleştirilmesi ve çağımıza uygun yol koşullarının vatandaşlarımızın hizmetine sunulması ivedilikle gerekmektedir." diyerek 4 soru sordu.


Yüksel'in soruları

1- Sivrihisar - Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları bugüne kadar neden tamamlanamamıştır?


2- Sivrihisar - Polatlı karayolu inşaatına ne zaman başlanmış ve ne zaman tamamlanmış olarak sorunsuz hizmet verecektir?


3- Sivrihisar - Polatlı karayolunun bakım ve onarımının ivedilikle tamamlanması adına bir talimatınız olacak mıdır?


4- Sivrihisar - Polatlı karayolu ne zaman çağımıza ve ülkemize yakışır ulaşım koşullarına...