29 / 04 / 2024

Siyahkalem cityscape fuarında

Siyahkalem cityscape fuarında

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, Özellikle Katar’lı ve Suuri Arabistan’lı fonlarla çok sıcak ilişkiler kurduklarını, toplam 15 milyon dolarlık bir yatırım için her iki fonla bir araya geleceklerini söyledi.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cityscape Fuarı'nda yeni projeler sahnede!

Cityscape Fuarı’na Emlak Konut, TOKİ, Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ege Yapı, DKY İnşaat, Ofton, Sinpaş GYO, Kuzu Grup, Sur Yapı, Varyap-Gap gibi sektörün önde gelen firmaları katıldı.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.

Beyttürk İnşaat, Cityscape Fuarı’nda 10 milyon dolarlık satış yaptı!

Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinin yatırımlarını Türkiye’ye yöneltmeleri için faaliyetlerine hız veriyor. Dubai’de, 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape fuarına katılan Beyttürk 10 milyon Dolarlık satış gerçekleştirdi.

Dubai Cityscape Fuarı'nda satış rekoru kırıldı!

Cityscape Dubai fuarında bu yıl Türkiye'den 61 inşaat şirketi vardı. Firmaları yönetim kurulu başkanları bizzat temsil etti. Cityscape, ülkenin neredeyse bütün lider sektör oyuncularını, asla yanyana gelmezler dediğiniz firma sahiplerini bir araya getirdi

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Siyahkalem cityscape fuarında Haberi

Siyahkalem cityscape fuarında

Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, Cityscape Turkey’de beklediklerinin üzerinde bir iliyle karşılaştıklarını söyleyerek “Fuarın yüzünü güldürdüğü şirketlerden biriyiz” dedi. Kahraman Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Cityscape fuarını şöyle değerlendirdi:


“3. köprü, 3. Havalimanı ve kent içi ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran yeni tüneller, bizim bölgemizi yalnız yerli yatırımcı ve kullanıcılar için değil, yabancılar için de cazip hale getirdi.

Yabancı yatırımcı İstanbul’u ve İstanbul’daki gayrimenkul projelerini çok yakından izliyor. Biz bir kez daha bunu gördük.

Londralı, gayrimenkul geliştirme şirketi Copperstoners’la  görüşmelerimiz başladı. Özellikle Londa’da yaşayan Türkler’in, Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarına son yıllarda gösterdiği ilgi nedeniyle KÖY projesini Londra’da pazarlamak istiyorlar. Biliyorsunuz projemiz İngiliz Hopkins Mimarlık tarafından tasarlandı. KÖY projesi uzun yıllardır, Londra’da yaşayan Türklerin yaşama alışkanlıklarına son derece uygun bir proje. Bu bizi çok sevindirdi.


Özellikle Katar’lı ve...