19 / 05 / 2024

siyahkalem köy avm

siyahkalem köy avm

Siyahkalem Köy projesi içerisinde yer alan Çarşıköy Alışveriş Merkezi yaşam kalitesini artıracak şekilde tasarlandı. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Kanal İstanbul güzergahındaki Şamlar Köyü imara mı açıldı?

Şamlar Köyü’nün 2 milyon metrekarelik merasının da imara açıldığı öğrenildi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Meraya lüks konut ve AVM yapılmasının önü açılmış oldu" diye konuştu.

Kadıköy'deki 193 milyon TL'lik ‘AVM gar’ projesine yürütmeyi durdurma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kadıköy Söğütlüçeşme'yi alışveriş merkezi gibi bir gara dönüştürecek imar planlarının yürütmesi durduruldu.

2023'e kadar 10 yeni açık hava AVM'si açılacak!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanı Can Aydınoğlu, koronavirüs sonrası açık hava AVM'lerine talebin artacağını belirtti. Aydınoğlu, "2023 yılına kadar mevcutta olan 453 AVM’ye 10 AVM daha eklenecek ve bunlar da açık hava AVM’si olacak" dedi...

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

2018'in ilk kampanyası KÖY projesinde başladı!

Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği KÖY projesi yeni yıla 84 ay yüzde 0 vade kampanyası ile girdi.

KÖY’de metrekare fiyatları 8 bin 200 TL'den başlıyor!

Siyahkalem’in, Zekeriyaköy’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği KÖY projesinin lansman döneminde, 4 bin 500, 5 bin  TL olan metrekare fiyatları 3 yıl sonra bugün 8 bin 200 – 10 bin TL seviyelerine yükseldi. 

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

siyahkalem köy avm Haberi

siyahkalem köy avm

Çarşıköy Alışveriş Merkezi, Siyahkalem Köy projesinin içerisinde yer alıyor. Leed Neighborhod Sertifikası'na sahip olan proje İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. 


Siyahkalem Köy projesi yatay mimari ile tasarlanıyor. 3,5 kilometre koşu parkurunun yer aldığı projede 1 oda 1 salonda, 6 oda 1 salona kadar tüm daire tipleri bulunuyor.


Siyahkalem Köy projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 20 adet apartman dairesi, 584 adet çift dubleks daire, 74 adet sıra evler, 68 adet ikiz villa ve 21 adet müstakil villa mevcut.


Siyahkalem Köy projesi, Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. 


Siyahkalem Köy'deki müstakil villalar 691 metrekare, sıra evler 334 metrekare, ikiz villalar 335 - 623...