04 / 05 / 2024

Siyahkalem Köy kiralık

Siyahkalem Köy kiralık

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem Köy'de 1.167 konut yer alacak!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy'de geliştirilen Köy projesinde 2. Etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Siyahkalem Köy'ün ilk etabının temeli atıldı!

Siyahkalem'in, İstanbul Zekeriyaköy'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ortaklığı ile 467 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştireceği 1.3 milyar liralık KÖY projesinin ilk etabının temeli atıldı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Kiralık ev arayanlar dikkat! Fiyatları gören inanamadı! Yüzde 168 arttı!

BETAM'ın kiralık konut raporuna göre kasımda ülke genelinde kiralık konut ilan metrekare fiyatı yıllık yüzde 168 oranında yükseldi ve 67 lira olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Kiralık evlerde yeni rüzgar! Yüzde 25 artış sınırlaması fiyatları uçuracak! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ev kiralarının 1 Temmuz 2023 tarihine kadar yenilenecek sözleşmelerin bir önceki senenin yüzde 25'ini aşamayacağını duyurdu. Bunun ardından kiralık ev fiyatlarını düşüp düşmeyeceği araştırılıyor. Peki sektörü neler bekliyor?

Kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! 3 büyük ilde kira fiyatları kaç lira oldu? İşte zirvedeki o il!

Sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü Mayıs ayı raporunu yayımladı! Rapora göre Türkiye genelinde ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatındaki yıllık artış oranı Nisan ayında yüzde 182,7 olurken ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatı 48,5 TL'ye arttı.

Günlük kiralık evlerde fiyatlar yüzde 50 arttı! 20 bin konut günlük kiralamada!

Günlük kiralık konut pazarı büyümesine devam ediyor. Bir senede yüzde 10 yükseliş kaydedilen günlük kiralık evlerde pazarın yüzde 52'lik kısmı megakent İstanbul'da yer alıyor.

Kanada'da ev fiyatları yüzde 52 arttı! Kiralık konut bulmak zorlaştı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Kanada'da konut fiyatlarının son iki senede yüzde 52 artması, uygun fiyata kiralık konut bulmayı da zorlaştırdı.

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı büyüyor!

İstanbul genelinde kiralık ev sorunu gün geçtikçe büyürken üniversite öğrencileri kalacak ev bulamıyor. Emlakçılar piyasadaki son durumu anlattı. 

Siyahkalem Köy kiralık Haberi

Siyahkalem Köy kiralık

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek. 467 bin metrekarelik alan üzerinde ve bin 167 konuttan oluşan Köy Projesi'nde ayrıca 15 bin metrekarelik bir çarşı da bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için anlaşmalı banka ve finans kuruluşları tarafından 60 ay vadede yüzde 0.38, 120 ay vadede ise yüzde 0.75'lik oranlarla avantajlı konut kredisi imkânı sunuluyor. Satışa çıktığı günden bu yana konutlarının yüzde 60'ının satışının tamamlandığı projede teslimatların 2017 yılının ilk yarısında başlaması bekleniyor. 



Yeni...