25 / 05 / 2024

Siyahkalem Zekeriyaköy görselleri

Siyahkalem Zekeriyaköy görselleri

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi..

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Zekeriyaköy Köy'de son 30 daire için kampanya!

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesinin 1. etabındaki son 30 daire için yeni bir kampanya başlattı.

Köy Zekeriyaköy Emlak Konut fiyatlar!

Köy Zekeriyaköy Emlak Konut fiyatları 725 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Siyahkalem İnşaat projesi Köy Zekeriyaköy'de 240 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Köy Siyahkalem görselleri!

Siyahkalem İnşaat tarafından Emlak konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. İşte Köy Siyahkalem görselleri...

Zekeriyaköy Köy'de yıllık yüzde 3 oranla kredi imkanı!

Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY de, ülkenin geleceğine ve ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak konut sahibi olmak isteyenler için çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Ormanada Zekeriyaköy'ün gözde projelerinden!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Zekeriyaköy Köy projesinde 120 ay 0,70 faizle!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY, bankalarla yaptığı özel anlaşmalarla, konut sahibi olmak isteyenlere özel avantajlar sağlıyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt görselleri!

Evim Yüksekdağ Residence'de 50 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Evim Yüksekdağ Esenyurt görselleri...

Siyahkalem KÖY'nin yüzde 60'ı satıldı!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Siyahkalem Köy'de kampanya!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Siyahkalem Zekeriyaköy Köy'de 120 ay vadeli satış kampanyası!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nin, 1-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere projeye özel oranlarla 120 aya kadar vadeli satış kampanyası devam ediyor.

360 Kurtköy görselleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen 360 Kurtköy'de daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Proje 26 blok halinde yükseliyor. İşte 360 Kurtköy görselleri...

Siyahkalem Zekeriyaköy görselleri Haberi

Siyahkalem Zekeriyaköy görselleri
Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi. 149 dönüm üzerine inşa edilecek olan ve toplam 462 konutun bulunduğu birinci etabın temeli, proje alanında bulunan ağaçların Alman OPITZ firması tarafından taşınmasının ardından geçtiğimiz günlerde atıldı. Toplam yatırım değeri 1.3 milyar TL'ye ulaşan projede bin 167 konut yer...