29 / 04 / 2024

Siyahkalem Zekeriyaköy son durum

Siyahkalem Zekeriyaköy son durum

Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin satış ofisi açıldı. Metrekare birim fiyatının ortalama 5 bin TL olacağı öngörülen Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde 1.200 adet konut inşa edilecek...

Siyahkalem Zekeriyaköy projesini Sit Kurulu yerinde inceleyecek!

TOKİ - Siyahkalem Zekeriyaköy projesi içerisinde kalan 149 bin 511 metrekare 3. Derece Doğal Sit Alanı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu (TVK) tarafından yerinde incelenecek. Proje için TVK'dan onay bekleniyor...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ta son dakika gelişmesi! Yıldızlar İnşaat o parseli 4 milyar TL'ye aldı!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap projesinin hayata geçirileceği parsel Yıldızlar İnşaat tarafından satın alındı. İşte detaylar...

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Zekeriyaköy Köy'de son 30 daire için kampanya!

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesinin 1. etabındaki son 30 daire için yeni bir kampanya başlattı.

Köy Zekeriyaköy Emlak Konut fiyatlar!

Köy Zekeriyaköy Emlak Konut fiyatları 725 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Siyahkalem İnşaat projesi Köy Zekeriyaköy'de 240 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Köy Zekeriyaköy Emlak Konut kampanyalı fiyat listesi!

İstanbul Zekeriyaköy'de konumlandırılan Köy Zekeriyaköy projesi Siyahkalem İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Köy Zekeriyaköy Emlak Konut kampanyalı fiyat listesi...

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi!

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy projesinde teslimler Haziran 2018'de gerçekleştiriliyor...

Zekeriyaköy Köy projesi ne zaman bitecek?

Siyahkalem Mühendislik tarafından hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde yüzde 1 peşinatla yüzde 0,54 faizle ve 120 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor...

Zekeriyaköy Köy'de yıllık yüzde 3 oranla kredi imkanı!

Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY de, ülkenin geleceğine ve ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak konut sahibi olmak isteyenler için çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Zekeriyaköy Köy projesinde 120 ay 0,70 faizle!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY, bankalarla yaptığı özel anlaşmalarla, konut sahibi olmak isteyenlere özel avantajlar sağlıyor.

Emlak Konut Siyahkalem Köy projesinin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Siyahkalem Köy Projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Zekeriyaköy Devlet Ormanı'nın kamulaştırılmasıyla ilgili son durum!

Genel Müdürlüğü'nün, üzerinde "Köy" projesinin inşa edildiği Zekeriyaköy Devlet Ormanı hakkında 2011 yılında "Yüzde 62'si ormanlık alan" raporu hazırladığı ortaya çıktı.

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde son daireler!

Zekeriyaköy Bölgesi’nin muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün tarzı ile, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açan Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde yaşam başladı.

Siyahkalem Zekeriyaköy son durum Haberi

Siyahkalem Zekeriyaköy son durum


Siyahkalem İnşaat'ın Zekeriyaköy projesinde çalışmalar devam ediyor. Satış ofisi açılan Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde satışlar henüz başlamadı. Fiyatların henüz belirlenmediği Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde metrekare birim fiyatının ortalama 5 bin TL'den başlaması öngörülüyor.


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde 1.200 adet konut, ticari üniteler, ofis ve mağazalar inşa edilecek. 1+1'den 7+1 triplekslere kadar seçeneklerin yer aldığı Siyahkalem Zekeriyaköy projesi yaklaşık 500 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor.


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde ilk etap 24 ay sonra teslim edilecek. Eylül'de lansmanı yapılacak olan Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde fiyatların 1 ay sonra belli olması bekleniyor.



Siyahkalem Zekeriyaköy projesi içerisinde kalan 149 bin 511 metrekare 3. Derece Doğal Sit Alanı için geçtiğimiz Nisan ayında Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından inceleme yapıldı. Sit Kurulu alan için onay verdi.


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde doğal sit...