06 / 05 / 2024

sıyak evo star

sıyak evo star

Evostar Soyak'ta fiyatlar 107 bin 500 liradan başlıyor, projedeki fiyatlar 31 Ekim'e kadar geçerli

Milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiriyor! Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili 5 soru 5 cevap!

İstanbulluların yüzünü güldüren yarısı bizden kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. İşte milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar...

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Haziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Space Star, ekonomik bir otomobil olmasıyla bilinir. Mitsubishi'nin gelişmiş motor teknolojileri ve hafif yapısı, düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyon değerleri sunar. Bu, yakıt maliyetlerini düşürmeye ve çevresel etkiyi azaltmaya yardımcı olur. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Mitsubishi Space Star 'da beklenmedik zam: Otomobil sektöründe fiyat dalgalanmaları devam ediyor!

Otomobil sektöründe, araç sahibi olmayı düşünenleri yakından ilgilendiren fiyat dalgalanmaları sık sık gündemde yer alıyor. Son olarak Mitsubishi'nin popüler modeli Space Star için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aracın fiyatı 36 bin 800 TL zamlandı.

12 Mayıs az önce deprem nerede oldu? Yakınlarda deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 12 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.

2022 model Mitsubishi Space Star'a mayıs zammı!  Space Star'a tamı tamına 36.800 TL zam geldi!

Mitsubishi Space Star mayıs ayı fiyatı belli oldu. Mart ve nisan aylarında olduğu gibi bu ay da modellerine zam yapan Mitsubishi’nin Space Star modelinin güncel fiyatı görenleri hayretler içinde bıraktı. İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bir süredir merakla beklenen tarih nihayet açıklandı! Yakında gerçekleşecek, herkes hazır olmalı!

Yaz mevsimi için heyecanlananlar için müjdeli bir haber var. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, baharın etkisiyle birlikte birçok ilde kendini hissettiren güzel havanın devam edeceğini ve sıcaklıkların yakın zamanda artacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin müjdeyi verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2 milyona yakın Bağ-Kur’luyu yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını indireceklerini ifade etti.

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Teknolojik ürünler için yeni garanti şartları yürürlüğe giriyor!

Avrupa Birliği tarafından önerilen yasa tasarısı, yakın gelecekte teknolojik ürünlerin garanti şartlarının değişeceğini belirtiyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

sıyak evo star Haberi

sıyak evo star

Soyak Yapı'nın Halkalı'da yaşama geçirdiği Soyak Evostar 1000 konuttan meydana geliyor, Evostar Soyak'ta konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçeli dubleks ve 3 oda 1 salon bahçeli dubleks olarak tasarlandı.



Evostar Soyak'ta büyüklükleri 31 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen konutların fiyatları şöyle,

Stüdyo tipi daireler 107 bin 500 liradan, 

1 oda 1 salon daireler 154 bin liradan, 

2 oda 1 salon daireler 194 bin liradan, 

3 oda 1 salon daireler 323 bin liradan, 

2 oda 1 salon bahçeli dubleks daireler 282 bin liradan,

3 oda 1 salon bahçeli dubleks daireler 427 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Soyak Evostar bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler, 36 ay için yüzde 0 faiz imkanından faydalanabiliyor.



Soyak Evostar'ın...