27 / 04 / 2024

Siyanür ne demek

Siyanür ne demek

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Siyanür çok riskli bir şey. Öyle bakkal dükkanına ruhsat verilir gibi verilmez bunlar. Üzerinde çalışılır, zaman içerisinde çözülür' dedi.

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek?

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek? soruları pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. İşte araştırılan yanıtlara dair detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeniz hazırdır ne demek?

Doğalgaz yardımı alan kişilerin merak edip araştırdığı bazı hususlar bulunuyor. Onlardan biri de “Doğalgaz yardımı ödemeniz hazırdır ne demek?” şeklinde sorulan sorular olmaktadır. İşte o yanıtlar!

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Hisseye tedbir kararı ne demek? Tedbir kararı nasıl kaldırılır?

Kızılbük GYO hisselerine gelen tedbir kararından sonra vatandaşlar, hisseye tedbir kararı ne demek? şeklinde araştırmalara başladı. İşte merak edilen o detaylar!

Paladyum ne demek? Paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar?

Kıymetli metaller arasında yer alan biri olan paladyum binlerce kişi tarafından yatırım aracı olarak kullanılıyor. Peki paladyum ne demek? Paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü ne demek, 4. sınıf Emniyet Müdürü nasıl olunur şeklinde araştırmalar yoğun olarak yapılıyor. İşte detaylar!

Enflasyona endeksli tahvil ne demek enflasyona endeksli tahville nasıl para kazanılır?

TÜFE’ye endeksli tahviller özellikle enflasyonda yükseliş beklenen bu dönemde oldukça yoğun ilgi görüyor. Peki Enflasyona endeksli tahvil ne demek enflasyona endeksli tahville nasıl para kazanılır?

Kat mülkiyeti nedir, ne demek? Kat mülkiyeti olmazsa ne olur?

Kat mülkiyeti tapusuna sahip olabilmek için ilk olarak iskan belgesine sahip olunması gerekiyor. İskân belgesi, yapı kullanım belgesi olarak da adlandırılıyor. Peki, Kat mülkiyeti nedir, ne demek? Kat mülkiyeti olmazsa ne olur? İşte tüm detaylar...

Ada ve parsel ne demek? Ada ile parsel arasındaki fark nedir?

Ada ve parsel terimleri genellikle birlikte kullanılmakla birlikte, tapu işlemlerinde sıkça sözü geçen bu terimler sıklıkla birbiri ile karıştırılmaktadır. Oysa ada ile parsel arasında büyük bir fark vardır. Peki, Ada ve parsel ne demek? Ada ile parsel arasındaki fark nedir? İşte yanıtı…

Tahsis ne demek? Tahsis etmek ne anlama geliyor? İşte TDK anlamı

Tahsis kelimesi dilimize Arapçadan giren bir sözcüktür ve hem günlük hayatta hem de iş hayatında sıklıkla kullanılan kelimeler arasında yer alır. Peki, Tahsis ne demek? Tahsis etmek ne anlama geliyor? İşte TDK anlamı…

Sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Emlak vergisi için ödenecek tutar belli oranlar ile hesaplanıyor. Bazı konut sahiplerine bu oran sıfır olarak uygulanıyor. Peki, sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Siyanür ne demek Haberi

Siyanür ne demek

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Siyanür çok riskli bir şey. Öyle bakkal dükkanına ruhsat verilir gibi verilmez bunlar. Üzerinde çalışılır, zaman içerisinde çözülür. Bu kadar tehlikeli, bu kadar önemli bir konu, her dakika yapılacak kadar rutin bir iş değildir" dedi.


Çeşitli programlar için Rize'ye gelen Bakan Güllüce, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.


Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Güllüce, yapımı süren Ovit tüneline ilişkin soru üzerine, Ovit tüneli sonrası Rize'de oluşacak stratejik gelişmeleri incelemek üzere çalışma yapacaklarını belirterek, "Ovit tüneli bitmeden önce burada bazı hazırlıkların yapılması lazım. Rize'nin ve Doğu Anadolu'nun kaderinde çok önemli bir yer tutacak Ovit...