02 / 05 / 2024

Şiyar Ertene

Şiyar Ertene

Türkiye'de prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, enerji sektörüne girdi. Yeni şirketi Piyap Enerji ile güneş enerjisi sistemlerinin uygulanmasında faaliyet gösterecek.

Cfz Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cfz Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şiyar Soytaş tarafından kuruldu.

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Şiyar Baran tarafından kuruldu. 

Piyap İnşaat'tan Akhisar’a otel projesi!

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Piyap İnşaat dev fabrikalar inşa ediyor!

Yeni üretim tesisini faaliyete geçiren Piyap İnşaat, Türkiye çapında inşa ettiği prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrikalar ile öne çıkıyor. Piyap İnşaat Genel Müdürü Ertene, “Yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

Fi Al Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Al Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Suat Fidan ve Şiyar Alınak imzasıyla kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Kağıthane'de kuruldu.

Şiyar Ertene Haberi

Şiyar Ertene

Piyap, enerji Türkiye genelinde prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, enerji sektörüne girdi. Yeni şirketi Piyap Enerji ile güneş enerjisi sistemlerinin uygulanmasında faaliyet gösterecek. 


Piyap İnşaat Genel Müdürü Şiyar Ertene, Piyap Enerji şirketi ile güneş enerjisi ile ilgili girişimde bulunan yatırımcılara yer tahsisi, projelendirme, danışmanlık hizmetleri, güneş paneli altı beton konsollarının imalatları ve araziye tatbiklerinin yapılması, enerji hatlarının nakli konularında destek vereceklerini açıkladı. 


Kendilerine ait alanlarda 500 ky'lık bir güneş enerji sistemini kuracaklarını belirten Ertene, " Kuracağımız bu alan, projenin denemelerinin yapılması ve geliştirilmesi çalışmalarının yürütülmesi için son derece önemli olacak. Piyap Enerji'nin güneş panellerinin fonksiyonel konsolları ve betonarme kaidelerinin imalatı, arazi düzenlemesi, konsolların yerleştirilmesi ve projelerin hazırlanması konusunda 2016'nın martında hizmet vermeye başlayacağız. Ayrıca 40 KW'lık...