19 / 05 / 2024

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık adresi

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık adresi

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 12 Ağustos 'ta, İstanbul İl' i, Beykoz, Paşabahçe, Ahmet Çavuş Sokak 'ta kuruldu.

Kirada yüzde 25 zam sınırını kaldırmak çare olmaz, sorun kaynağından çözülmeli!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 zam sınırının Temmuz ayında kaldırılıp kaldırılmayacağı konusu gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından net bir açıklama yapılmazken, ev sahibi- kiracı sorununun çözümü için yasa değişikliği önerisi geldi.

Çimento sektöründe sürdürülebilir üretim için ilk adım atıldı!

Çimento ve klinker üretiminde sürdürülebilir teknolojileri tartışmak, iş birliği ve ilham getirecek ortamı yaratmak için'' CUSCIT'' adı verilen platformlar dizisi oluşturuldu.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Bu fiyata bir daha asla sıfır otomobil alamazsınız! ÖTV dahil 295 bin liraya satılıyor! Acil bakın!

Vatandaşların adeta dört gözle beklediği Alsvin'in fiyatı 295 bin TL olarak açıklandı. Araba almak isteyenler dikkat! Bu fiyata bir daha asla sıfır otomobil alamazsınız... Acil bakın...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

ŞOK’ta Domestos çamaşır suyu 59,95 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, dana sucuk 99,90 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 23 Ağustos-29 Ağustos tarihleri arasında hangi ürünlerin indirime gireceğini belirledi. Bu doğrultuda, Domestos çamaşır suyu 59,95 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, dana sucuk 99,90 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Sıfır otomobillerde yeni dönem! 'Çadır' çözümü

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü getirildi. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

Kiraya yüzde 25 zam sınırı uzatılıyor: Fahiş kira sorunu çözülür mü?

Kira anlaşmazlıklarına çözüm için getirilen yüzde 25'lik tavan zam sınırının uzatılması için yasa bekleniyor. Peki kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılması sorunları çözecek mi? 

Sıfır araçlara sürpriz zam kararı! Yeni fiyatlar aklınızı başınızdan alacak!

Sıfır otomobil bulmak ve almak resmen olanaksız hale geldi. Kur farkından kaynaklanan artışın yanında bir kötü haber de otomobil piyasası temsilcilerinden geldi. Sıfır araçlarda mayıs ayında fiyatlara zam geleceği duyuruldu. İşte sıfır otomobil fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin ayrıntıları...

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık adresi Haberi

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık adresi

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta İstanbul, Beykoz, Paşabahçe, Ahmet Çavuş Sokak'ta kuruldu.


Sızır Enerji Üretim Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Şirket,her türlü elektrik enerjisi üretim tesisleri kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitesinin müşterilere satışı faaliyetlerinde bulunmak amacı ile kurulmuştur Şirketi amaç ve konusu ile ilgili hususları gerçekleştirmek için şirket faaliyetleri ile sınırlı olmak kaydıyla aşağıdaki hususlar ile de iştigal edebilir; her türlü inşaat işlerini yapmak,  enerji ile ilgili danışmanlık yapmak ,enerji nakil hatları ve dağıtım şebekelerini kurmak, işletmek, ilgili teçhizatı, türbinleri ve diğer her türlü teknik donanım ve ekipmanlarını imal etmek, almak, satmak, ithalat ve ihracını yapmak ve bakım onarımına ilişkin her türlü faaliyette bulunmak; faaliyet...