29 / 04 / 2024

Skoda Scala fiyatları

Skoda Scala fiyatları

Araba almayı düşünenler en uygun Skoda Scala fiyatlarını merak ediyor. Peki Skoda Scala fiyatları ne kadar? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Kodiaq’ın merakla beklenen yeni fiyatı belli oldu! İşte en ucuz Kodiaq fiyatları...

Skoda, Türkiye’de en çok tercih edilen ve sevilen modellerinden Kodiaq’ın fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Skoda’nın Kodiaq modeline bu ay zam yapmadığı görüldü.

Skoda Octavia alacaklara müjde! Octavia’da eylül ayı fiyatıyla yola devam!

Çekya’dan çıkarak tüm dünyaya adını duyuran Skoda, Ekim 2023 fiyatlarını belirledi. Skoda, ekim ayında Octavia modeline zam yapmadığını ve eylül ayında belirlenen fiyat listesiyle satışlara devam edileceğini duyurdu.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Skoda Kodiaq’a bir ayda tamı tamına 139 bin TL zam geldi. Gelen zam sonrası Kodiaq’ın fiyatları resmen uçtu!

Skoda, temmuz ayında Kodiaq modeline tam 139 bin 97 TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı.

Skoda Kamiq’e tamı tamına 159 bin TL zam geldi! Kamiq fiyatları resmen uçtu!

Skoda’nın tüm modellerinin temmuz ayı fiyatları belli oldu. Yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayan Skoda, Kamiq modeline tamı tamına 159 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Skoda Scala’ya iki zam birden geldi! Ne kadar zam geldi? Scala’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Scala modeline temmuz ayı itibari ile iki zam birden yaptığını açıkladı. Önce temmuz ayının başlangıcında Scala modeline tam 225 bin 500 TL’lik dev bir zam yapan Skoda, şimdi de 17 bin 334 TL daha zam yaptığını duyurdu.

Skoda Scala fiyatları Haberi

Skoda Scala fiyatları

Skoda Scala, konforunu her zaman ön planda tutuyor. Ayrıca Skoda Scala ile konforunuzu tercihinize göre özelleştirebilirsiniz. Skoda Scala içerisinde yer alan sürücü ve yolcu ceplerinde bulunan şişe tutucu gibi birçok özelliklere sahip. Pratik kullanım sağlayan Skoda Scala rampalarda aracın kaymasını yokuş kalkış sistemi ile son veriyor. Smartlink ve Apple car play özelliği ile yolculuğu eğlenceli hale getirin. 

Skoda Scala, bisiklet sabitleme apartı ile rahat yolculuk sunuyor. Şık elbise askısı sayesinde, özenli taşınması gereken kıyaflerimizi koruyor. Kumaş paspalları ile Skoda Scala iç mekanını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Köpek besleyenleri de düşünen Skoda Scala, köpeği rahatsız etmeyecek şekilde köpek emniyet kemeri tasarladı. Böylelikle köpek ani frenleme durumunda da stabilize edilir.

Peki, Skoda Scala fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Nisan 2022...