01 / 05 / 2024

Skoda Scala ne kadar

Skoda Scala ne kadar

Araba almak isteyenler Skoda Scala'nın fiyatlarını merak ediyor. Peki Skoda Scala fiyatları kaç lira oldu? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda, Kamiq modelinin yeni fiyatını açıkladı! En ucuz Kamiq ne kadar oldu?

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini revize ederek yayımlamaya başladı. Son olarak, Kamiq modelinin fiyat listesini yayımlayan Skoda, bu modele bu ay zam yapmadı.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda Kamiq’e yaklaşık 6 bin TL zam geldi! En ucuz Skoda Kamiq ne kadar oldu?

Skoda, Kamiq modelinin yeni fiyatını açıkladı. Kamiq’e 5 bin 972 TL zam yapan Skoda’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığı öğrenildi.

Skoda’dan Superb’ye 4 bin 462 TL’lik mini bir zam geldi! Superb’nin fiyatı bakın ne kadar oldu

Dayanıklılığı, teknik özellikleri ve konforuyla araç almak isteyen hemen herkesin favori markalarından biri olan Skoda, ağustos ayında Superb’ye 4 bin 462 TL’lik bir yaptı. Gelen zammın ardından Superb’nin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Skoda Fabia’ya 5 bin 633 TL’lik zam! Fabia’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Fabia modeline ağustos ayında 5 bin 633 TL’lik mini bir zam yaptı. Skoda’nın ağustos ayı kapsamında Fabia’ya zam yapıp yapmayacağı merak edilirken, gelen 5 bin 633 TL’lik zammın ardından Fabia sahibi olmak isteyenler rahat bir nefes aldı.

Skoda Scala’ya iki zam birden geldi! Ne kadar zam geldi? Scala’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Scala modeline temmuz ayı itibari ile iki zam birden yaptığını açıkladı. Önce temmuz ayının başlangıcında Scala modeline tam 225 bin 500 TL’lik dev bir zam yapan Skoda, şimdi de 17 bin 334 TL daha zam yaptığını duyurdu.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Skoda Scala ne kadar Haberi

Skoda Scala ne kadar

Skoda Scala C sınıfı hatchback kategorisinde yer alıyor. Sadece çok yönlülüğü ve kullanışlılığıyla değil, cesur tasarımıyla da tüm dikkatleri çeken Scala, üst düzey bağlantı seçenekleri ve güvenliği bir arada sunuyor. 

Zamanın ötesinde, sportif ve dinamik tasarımıyla ön plana çıkan Skoda Scala, Ön bölüme baktığınızda bir Skoda otomobilin değişmez unsuru olan krom çerçeveli radyatör ızgarasıyla bütünleşen üçgen köşeli far grubuna sahip. Arka bölümde göze çarpan yeni nesil Skoda yazısı, uzatılmış arka camın ayırt edici görüntüsüyle dikkatleri çekerken, aArka tamponun altından konumlandırılan çıkıntılı difüzör dinamik görünümü tamamlıyor. 

Scala’nın modern ve şık iç mekanıyla yolculuklar daha keyifli hale geliyor. Panoramik cam tavan, 3 kollu çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi ve dinamik paketle sürücülere pek çok opsiyonel seçenek sunan Skoda Scala,...