30 / 04 / 2024

Sky Blue teslimleri

Sky Blue teslimleri

Royal Group ilk projesi için Kartal'ı tercih etti. Şirketin Sky Blue adını verdiği proje, 3 bin 880 metrekarelik arsada 87 daireden meydana geliyor. Yüzde 87'si yeşil alan olan Sky Blue'de tüm daireler güney cepheye bakıyor.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Blue Lake Küçükçekmece son fiyatları!

Bu yıl Ekim ayında teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Küçükçekmece Blue Lake ev fiyatları!

Küçükçekmece Blue Lake ev fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden oluşan projede konut teslimleri Ekim ayında yapılacak.

Blue Lake Evleri satış fiyatları!

Bu yıl içerisinde teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Blue Lake Evleri daire teslimi!

Blue Lake Evleri'nde daire teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılıyor. Blue Lake Küçükçekmece'de fiyatlar 475 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Blue Lake Küçükçekmece 2017 fiyat listesi!

Toplam 788 daire ve 22 dükkandan meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece projesi 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede konut teslimleri Ekim ayında başlayacak. İşte Blue Lake Küçükçekmece 2017 fiyat listesi...

Blue Lake Küçükçekmece teslimleri!

Blue Lake Küçükçekmece'de satışlar sürüyor. 38 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece teslimleri Ekim 2017'de gerçekleşecek.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Sky Blue teslimleri Haberi

Sky Blue teslimleri

Royal Group ilk projesi için Kartal'ı tercih etti. Şirketin Sky Blue adını verdiği proje, 3 bin 880 metrekarelik arsada 87 daireden meydana geliyor. Yüzde 87'si yeşil alan olan Sky Blue'de tüm daireler güney cepheye bakıyor. Projede sakinlere sunulan olanaklar arasında; yaz ve kış kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu ve jakuzi, koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru ve barbekü alanları yer alıyor. İlk projelerinin heyecanını yaşadıklarını söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, "Royal Group ortaklarının, yılların getirdiği tecrübeden yararlanarak ve uzun yıllardır Kartal'ın yapısını doğru gözlemlemenin verdiği güvenle bölgeye, Türkiye'deki deprem gerçeğini de göz ardı etmeden 'sağlam', 'kaliteli', 'güvenli' ve tasarımı kendine has konutlar inşa ediyoruz" dedi. Kartal'da yer alan Sky Blue İstanbul'un yaşam alanından öte, yatırım için de karlı...