17 / 05 / 2024

Sky Garden yatırım değeri

Sky Garden yatırım değeri

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Yang Huiyan, Türkiye'ye gayrimenkul yatırımı yapacak!

Çin’in en zengin kadınlarından Country Garden Holdings’in patronu Yang Huiyan kasımda Türkiye’ye geliyor. Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi’ne katılacak Huiyan, İstanbul’da yatırım için de proje araştırıyor.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 85 bin 590 TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Atakent Caddesi, Rose Garden C Blok Sokak'ta kuruldu.

Karadeniz'e yeni turizm yatırımı: Sky Tower Hotel!

Bölgenin en büyük turizm yatırımı olarak değerlendirilen Sky Tower'ın açılışında konuşan E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, “1990'lı yıllarda Akdeniz'e yatırımlar arttıkça buna şaşıranlar oluyordu..

Amplio Emlak Yatırım, 2011 karnesini Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn'da açıklıyor!

Haliç'e, Hilton yatırımı ile giriş yapan Amplio Emlak Yatırım A.Ş., 2011 yılına ilişkin faaliyetlerinin raporunu ve yeni yatırımları hakkındaki bilgileri basın toplantısı ile açıklıyor

Multi Development Türkiye, ofis yatırımına başladı!

Türkiye 'de 2006 yılından bu yanan 8 adet alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştiren Multi Development Türkiye, ofis yatırımına da başladı. İlk ofis projesini Forum Marmara projesi içinde Garden Office ismi ile hayata geçirecek

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Sky Garden yatırım değeri Haberi

Sky Garden yatırım değeri

Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt'un haberine göre; Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında hizmet veren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı Türkiye'den gelen bir grup gazeteciye yerinde tanıttı. 

155 milyon euro yatırım değeri ile Belgrad'ın en planlı ve en hızlı gelişen ilçesi New Belgrad'da yer alan proje, 754 konuttan ve 31 ticari birimden oluşuyor. 17 bin metrekare arsa üzerinde toplam 128 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projenin ilk etabı 50 milyon euro yatırımla hayata geçerken, konutların fiyatları ise 75 bin euro'dan başlayacak. "Sırbistan, dünyada en fazla yatırım yapılan ülkelerden biri" diyen Setup Yatırım Eş Başkanı Umut Ekşi, Sky Garden projesini inşa ederken yatırım tutarının 100 milyon euro'sunu ihracata ayırdık. Projeyi...