19 / 05 / 2024

Sky Novita ev fiyatları

Sky Novita ev fiyatları

Kurtköy Sky Novita Rezidans konut projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön satış süreci başlayan Sky Novita Rezidans nerede?

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Sky Bahçeşehir'de 385 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla!

Satılık daire fiyatlarının 385 bin 100 lira ile 1 milyon 93 bin 350 lira arasında değiştiği Sky Bahçeşehir projesinde düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Kartal Sky Blue İstanbul'da 365 bin TL'ye!

Royal Group imzalı Sky Blue İstanbul'ta toplam 87 adet ev bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

Sky Bahçeşehir'de bayrama özel kampanya!

Sinan Gayrimenkulün Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Kurban Bayramı Kampanyası'nda, yalnızca yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı'na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir'de aylık 2 bin 750 TL taksitle!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Sky Bahçeşehir projesinde aylık 2 bin 750 TL taksit ödemeleriyle ev sahibi olunuyor.

Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2 oda 1 salon ev!

Sky Bahçeşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 11 ay sonra teslim edilecek projede 120 metrekarelik 2 oda 1 salon daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.

Ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir: Her ayrıntısıyla ailenizi göklere taşıyın!

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat imkanı!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir'de yükselen Sky Bahçeşehir projesi için yaza özel kampanya hazırladı. Kampanyayla, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Sinan Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir'de teslime 11 ay kaldı. Nisan 2016'da teslim edilecek projede 18 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Sky Novita ev fiyatları Haberi

Sky Novita ev fiyatları

Sky Novita Evleri 60 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Sky İnşaat imzası ile yükselen projede 112 adet daire, 4 adet loft villa ve ticari birimler bulunuyor.


Kurtköy Sky Novita Rezidans projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Faizsiz ödeme planı yer alan projede ön satış süreci başladı.


Sky Novita Kurtköy Evleri 'nin ortak yaşam alanları; yeşil alanlar, aerobik salonları, sauna, fitness salonları, havuz-bar, açık havuz ve kapalı otopark, spor sahaları ve yürüyüş yollarından oluşuyor.  


Sky Novita Rezidans nerede?


Sky Novita Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Proje lokasyon olarak Viaport AVM ve Tem otoyoluna 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Sky Novita Rezidans nerede?

Adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:23 Kurtköy...