14 / 05 / 2024

Sky Novita nerede

Sky Novita nerede

Sky İnşaat imzası ile yükselen Sky Novita Evleri Pendik projesinde faizsiz ödeme planları mevcut. Ön satış süreci başlayan proje 60 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Sky Novita satış ofisi!

İstanbul Pendik'te yer alan Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Sky Novita Evleri projesinde daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sky Novita satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet odası bulunan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatları devam ediyor. Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan proje E7 Grup imzası taşıyor. Peki Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odadan oluşan ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel nerede?

Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteren Sky Bahçehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri bulunuyor. Peki Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Sky Bahçeşehir nerede?

Sky Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sky Bahçeşehir projesinde ilk 40 daire için ön talep toplanıyor...

Sky Novita Rezidans nerede?

Kurtköy Sky Novita Rezidans konut projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön satış süreci başlayan Sky Novita Rezidans nerede?

Kurtköy Sky Novita Rezidans!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Sky Novita Rezidans projesinde 112 adet dairenin yanı sıra 4 adet loft villa ve ticari birimler de bulunuyor.

Sky Novita Evleri Pendik!

Sky İnşaat imzası ile yükselen Sky Novita Evleri Pendik projesinde faizsiz ödeme planları mevcut. Ön satış süreci başlayan proje 60 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Sky Novita Sky İnşaat!

Sky Novita Sky İnşaat projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Ön satış süreci başlayan projede dairelerin yanı sıra villa ve ticari birimler de yer alıyor.

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita!

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde ön satışlar başladı. 7 bin 610 metrekare alana sahip olan projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sky Novita Kurtköy satılık!

Sky Novita Kurtköy satılık daire satışları başladı. 60 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre mesafede yükseliyor.

Sky Novita nerede Haberi

Sky Novita nerede

İstanbul Pendik'te bulunan Kurtköy'de hayata geçirilen Sky Novita Evleri Pendik projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerine yayılan Sky Novita Kurtköy projesi 112 adet daire ve 4 adet loft villanın yanı sıra ticari birimlerden oluşuyor.


Viaport AVM ve Tem otoyoluna 1 kilometre mesafede yükselen Sky Novita Evleri Pendik projesinde 0 faizli ödeme planları yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Kurtköy Sky Novita Evleri ortak yaşam alanları arasında; yürüyüş yolları, yeşil alanlar, sauna, fitness salonları, aerobik salonları, açık havuz, havuz-bar, kapalı otopark ve spor sahaları bulunuyor.


Pendik Sky Novita satış ofisi!

Sky Novita Kurtköy adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:23 Kurtköy - Pendik / İstanbul 


Sky Novita Sky...