11 / 05 / 2024

Sky Pp Gayrimenkul iletişim

Sky Pp Gayrimenkul iletişim

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.'nin 2 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla görev dağılımı yapıldı. 

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Shayegan tarafından kuruldu.

Sky Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maged Hesham M. Al-Khateeb tarafından kuruldu. 

Sky Skar Byuz Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Skar Byuz Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Abdullah, Khaled Abdullah ve Fahd Mohammed ortaklığında kuruldu. 

Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesinde satışlar devam ediyor. Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunabiliyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Sky Pp Gayrimenkul iletişim Haberi

Sky Pp Gayrimenkul iletişim

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. konusuyla ilgili bayilikler almak vermek.Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri...