27 / 04 / 2024

Sky Tower fiyatları

Sky Tower fiyatları

Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığıyla kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Ankara'daki 150 metrelik iş ve yaşam merkezinin ismi "Regnum Sky Tower" olarak değiştirildi.

Ünal Pala: Sky Tower, Başkent'in sembol binası olacak!

Ankara'da yeni Cumhurbaşkanlığı binası ve kamu kurum ve kuruluşları ile hastane ve üniversiteler gibi önemli yerlere yalan konumuyla dikkati çeken Mevlana Bulvarı, iş merkezleri için de vazgeçilmez adres olmaya başladı...

Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olmaya aday!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

Ünal Pala: Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

Sky Tower Ankara'da yükseliyor!

Sky Tower projesi Ankara'da Konya Yolu üzerinde yükseliyor. Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup AŞ tarafından inşa edilecek olan Sky Tower'ın önümüzdeki günlerde satışa çıkması planlanan projede ofis ve konut alanları yer alıyor...

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Regnum Sky Tower, teslime özel kampanya!

‘Kupon’ lokasyonu, ayrıcalıklı kurgusu ve 156 metrelik yüksekliğiyle Başkent iş dünyasında yeni bir dönem başlatan Regnum Sky Tower, kapılarını açtı. Hemen teslim ofislerle iş dünyasını ‘stressiz iş’ konseptiyle tanıştıran Regnum Sky Tower, teslime özel bir de kampanya başlattı.

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Regnum Sky Tower ile çalışanlar sosyalleşecek!

Yapılan araştırmalara göre, insanoğlu yaşamının yüzde 90’ını kapalı alanlarda, bir ofis çalışanı ise ömrünün 5 yılını masada oturarak geçiriyor. Regnum Sky Tower İş Merkezi ise, işi, yaşamdan koparmadan 150 metre yükseklikte bir araya getiriyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi'nde teslimler başladı!

Günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofislerde nefes almanın olanaksız olduğu kasvetli ortamlar, gün boyu yüklenen stres, çalışan kadar işverenlerin de sorunu. Regnum Sky Tower, yeni nesil ofislerde iş performansını artıracak yeniliklere, “stressiz iş” kurgusuyla yeni boyut kazandırdı.

Etimesgut Kayalar Tower fiyatları!

Etimesgut Kayalar Tower fiyatları 165 bin liradan başlayarak değişiyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan Kayalar Tower projesinde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Esenyurt Aris Grand Tower fiyatları!

Esenyurt Aris Grand Tower fiyatları 239 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor. Aris Yapı projesi Aris Grand Tower, Mayıs 2018'de tamamlanacak...

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Regnum Sky Tower'da kampanya!

Toplamda 161 ofis ve 10 dükkandan meydana gelen Regnum Sky Tower'da kampanya düzenlendi. İşte, Regnum Sky Tower'da kampanya detayları...

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Sky Tower fiyatları Haberi

Sky Tower fiyatları

Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığıyla kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Ankara'daki 150 metrelik iş ve yaşam merkezinin ismi "Regnum Sky Tower" olarak değiştirildi. Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Ankara Sky Tower" ismiyle başladıkları ve Ankaralılar'ı "iş ve yaşam merkezi" konsepti ile tanıştırdıkları projenin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü kaydetti. Bu projeye daha da değer katmak için Öztürk ailesinin en önemli markalarından Regnum'un ismini vermeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Ünal Pala, "Yola artık bu isimle devam edeceğiz. Türkiye'deki projelerinin yanı sıra yurtdışında da gerçekleştirdiği projelerle uluslararası gayrimenkul geliştirme 


YÜKSEKLİĞİ 150 METRE 

Projenin isminin büyüme hedefleri ve güçlü markaların bir araya gelmesi doğrultusunda değiştirildiğini ifade eden Pala, şunları söyledi: "Projemiz işi keyfe dönüştüren ayrıcalıkları, hem iş sahiplerinin hem de...