30 / 04 / 2024

SkyBlue İstanbul ne zaman teslim

SkyBlue İstanbul ne zaman teslim

Kartal SkyBlue Residence'ta yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. SkyBlue Residence'ta yüzde 15'e varan peşin indirimler ve 24 ay vade farksız kolay ödeme avantajları sunuluyor.

SkyBlue İstanbul Residence projesinde 24 ay 0 faiz!

Royal Grup SkyBlue İstanbul Residence projesi 28 katlı 2 kuleden meydana geliyor. SkyBlue İstanbul Residence projesinin ödeme seçenekleri arasında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Skyblue İstanbul'da daireler 2015 sonunda teslim edilecek! 24 ay 0 faiz!

Skyblue İstanbul Residence projesinde 34 adet 1+1, 26 adet 2+1, 20 adet 3+1, 4 adet 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2015 sonunda yapılması planlanıyor.

SkyBlue İstanbul Kartal'da 14 ay sonra teslim daireler!

SkyBlue İstanbul projesinde teslimlerin 14 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

SkyBlue İstanbul projesinde teslimler 14 ay sonra!

SkyBlue İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal bölgesinde konumlandırılıyor. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1şeklinde tasarlando. Proje teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanıyor.

SkyBlue İstanbul projesinde teslimler 15 ay sonra!

SkyBlue İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da yükseliyor. Royal Grup imzası taşıyan SkyBlue İstanbul projesinde daire teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje 4 bin 850 metrekarelik arsa alanına sahip.

SkyBlue İstanbul'da teslimler 15 ay sonra!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da 15 bin metrekare satılabilir inşaat alanına sahip olan SkyBlue İstanbul projesi Royal Group imzası taşıyor. Projede yer alan daireler 15 ay sonra teslim ediliyor.

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin önünden Sadabat Deresi geçiyor. Peki Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

3 blokta 115 daireden oluşan Kağıthane Mod İstanbul projesi peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

MOD İstanbul ne zaman teslim?

3 bin 770 metrekare alanda hayata geçirilen MOD İstanbul projesi 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede fiyatlar 470 bin TL'den başlıyor. Peki MOD İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Akros İstanbul ne zaman teslim?

496 adet bağımsız birimden meydana gelen Akros İstanbul projesinde 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor. Peki Beylikdüzü Akros İstanbul ne zaman teslim?

SkyBlue İstanbul ne zaman teslim Haberi

SkyBlue İstanbul ne zaman teslim

İstanbul  Anadolu Yakası Kartal'da Royal Grup imzasıyla hayata geçirilen SkyBlue Residence projesinde toplam 87 adet daire yer alıyor.


Kartal SkyBlue Residence'ta yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede 24 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.



Ayrıca, İş Bankası garantörlüğünde uygun faizlerle konut kredisi kullanılabiliyor. Projede teslimlerin 2015 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 


28 katlı 2 kule halinde yükselen projede   25. katında panoramik Adalar manzaralı fitness center bulunuyor. 


SkyBlue İstanbul Residence iletişim

Telefon numarası:444 5 795

Web sitesi: